Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

402 οι Νεκροί στις ΗΠΑ... 32.149 τα κρούσματα... Τα μισά στη Νέα Υόρκη...

Τουλάχιστον 400 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους λόγω του νέου κοροναϊού στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενω ο αριθμός των κρουσμάτων ξεπέρασε τις 3...

US has THIRD most coronavirus cases in the world and more than 400 ...

Τουλάχιστον 400 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους λόγω του νέου κοροναϊού στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενω ο αριθμός των κρουσμάτων ξεπέρασε τις 32.000 την Κυριακή.

Σχεδόν οι μισές από αυτές τις περιπτώσεις - 15.168 - ήταν στην πολιτεία της Νέας Υόρκης, όπου ο κυβερνήτης Andrew Cuomo δήλωσε την Κυριακή το πρωί ότι περίπου το 40% έως το 80% των κατοίκων θα μπορούσε να νοσήσει από τον coronavirus κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

"Το μόνο που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να επιβραδύνουμε την εξάπλωση, αλλά αυτός θα εξαπλωθεί, είναι μεταδοτικός", είπε, προσθέτοντας ότι οι περισσότεροι άνθρωποι θα ξεπεράσουν την ασθένεια αν δεν είναι μεγάλης ηλικίας ή έχουν υποκείμενη πάθηση.

Ο Dr. James Phillips, ιατρικός αναλυτής του CNN και βοηθός καθηγητή ιατρικής έκτακτης ανάγκης στο Πανεπιστήμιο George Washington, συμφωνεί με την εκτίμηση του Cuomo σχετικά με τη δυνατότητα εξάπλωσης του ιού, δήλωσε στην Wolf Blitzer του CNN την Κυριακή.

«Θα Είμαστε πραγματικά ανήσυχοι για αυτό σε επίπεδο σε εθνικό επίπεδο και για μήνες», είπε ο Phillips. «Συζητήσαμε αυτό το θέμα, είδαμε τη μοντελοποίηση, γνωρίζουμε πως η ασθένεια εξαπλώνονται και πολλά από αυτά εξαρτώνται από τη δική μας ευθύνη και την κοινωνική αποστασιοποίηση».

Υπάρχουν τουλάχιστον 32.149 επιβεβαιωμένες περιπτώσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες.