Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! 400 Έλληνες έρχονται από το Λονδίνο και μπαίνουν σε καραντίνα

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα περιμένει τους 400 Έλληνες στο αεροδρόμιο. Θα θερμομετρηθούν και θα μπουν σε καραντίνα. Τρεις πτήσεις με συνολι...


Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα περιμένει τους 400 Έλληνες στο αεροδρόμιο. Θα θερμομετρηθούν και θα μπουν σε καραντίνα.






Τρεις πτήσεις με συνολικά 400 Έλληνες φτάνουν σήμερα στην Ελλάδα από το Λονδίνο. Σύμφωνα με ενημέρωση που υπάρχει, μόλις θα φτάσουν στο αεροδρόμιο θα τους περιμένει κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και αφού κάνει σε όλους θερμομέτρηση θα ληφθεί και δείγμα από τον κάθε έναν προκειμένου να ελεγχθούν όλοι για κορονοϊό. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr το κλιμάκιο θα περιμένει τους επιβάτες ακριβώς έξω από την πόρτα του αεροπλάνου!

Και οι 400 Έλληνες θα μείνουν σε υποχρεωτική καραντίνα στο σπίτι τους. Μάλιστα, θα εφαρμοστεί αυστηρός έλεγχος για την τήρηση αυτού του περιορισμού σύμφωνα με τα μέτρα που έχει εξαγγείλει η Ελληνική Αστυνομία.

Σε ισχύ από τις 12.00 το μέτρο της υποχρεωτικής καραντίνας
Σημειώνεται ότι είναι σε ισχύ από τις 12:00 το μέτρο της υποχρεωτικής καραντίνας για όσους επιστρέφουν από το εξωτερικό.


Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, αστυνομικοί θα εξετάζουν αν πράγματι οι επιβάτες των αεροπορικών πτήσεων τηρούν την καραντίνα στα σπίτια τους, είτε με επιτόπιο έλεγχο, είτε με συνεχείς τηλεφωνικές κλήσεις στα σταθερά τηλέφωνα των επιβατών.


Οι έλεγχοι αυτοί δεν έχουν ακόμα ξεκινήσει, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, αναμένεται σχετική πράξη νομοθετικού περιεχομένου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρχουν και ποινικές κυρώσεις για τους παραβάτες, καθώς και πρόστιμο 5.000 ευρώ.