Tελευταια Νεα

Τετάρτη, Μαρτίου 04, 2020

Αυτά είναι τα 18 FAKE NEWS των τούρκων και των ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ για την Επίθεση στον Έβρο...!!! Ούτε σε ένα δεν τσίμπησε ο «ΣΤΟΧΟΣ»

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΒΡΟΣ

ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ -ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΝΤΥΠΟ «ΣΤΟΧΟ» ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ- ΟΤΙ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗς ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΡΚΗς ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΑΝΑΣΧΕΣΗ ΤΗΣ  ΤΟΥΡΚΟΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ, ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ 18 ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΟΛΑ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΤΩΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ

1. Απέσυρε η Ελλάδα το βέτο κατά της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ (Τουρκικά πρακτορεία και ΜΜΕ, άμεση αναπαραγωγή από τους συνήθεις υπόπτους στην Ελλάδα, και τα Ρωσικά υποπρακτορεία).

2. Εκκενώθηκαν οι Καστανιές στον Έβρο. Γυναίκες και παιδιά εγκατέλειψαν το χωριό προ του κινδύνου της διάρρηξης της αμυντικής διάταξης. (Όλοι γνωρίζουμε πως κι εδώ τα ρούβλια κινούν τον τροχό)
3. Βίντεο του 2016 από την Ειδομένη παρουσιάστηκε ως σημερινό από τον Έβρο προκειμένου να καταδείξει την δήθεν ανεπαρκή φύλαξη των συνόρων. (Από την πρώτη στιγμή φωνάζαμε πως οι εικόνες είναι ΝΤΑΛΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ)

4. Παράνομη η αναστολή υποβολής αιτήσεων ασύλου και η άμεση επιστροφή στη χώρα προέλευσης χωρίς καταγραφή: Οι συγκεκριμένες αποφάσεις που συμπεριλαμβάνονται στις 5 αποφάσεις του προχθεσινού ΚΥΣΕΑ είναι σύννομες και σύμφωνες με το άρθρο 78 παράγραφος 3 της Συνθήκης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το οποίο επικαλείται η Ελλάδα ώστε να ληφθούν προσωρινά μέτρα υπέρ της Ελληνικής Δημοκρατίας, για την αντιμετώπιση επείγουσας κατάστασης λόγω αιφνίδιας εισροής υπηκόων τρίτων χωρών.

5. Ξεκίνησε η επιστράτευση.

6. Εχθρός της Ελληνικής Κυβέρνησης οι κατατρεγμένοι πρόσφυγες (Κυρίτσης)

7. Σκηνοθετημένα από την Κυβέρνηση όσα βλέπουμε στον Έβρο (Κυρίτσης).

8. Ο Στέλιος Πέτσας ομολόγησε πως ήταν πέτσινο το ελληνικό βέτο κατά της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ

9. Η Ελλάδα άνοιξε τα σύνορα (τούρκικοι λογαριασμοί social media).

10. Τούρκος υπουργός Εσωτερικών: Πάνω από 75.000 οι μετανάστες που πέρασαν τα σύνορα.

11. Ερντογάν: Σήμερα θα περάσουν 30.000 πρόσφυγες.

12. Τζανακόπουλος: Ο Μητσοτάκης μετατρέπεται σε Όρμπαν της ΝΑ Ευρώπης: Η καλύτερη απάντηση ήταν η σημερινή κοινή επίσκεψη των επικεφαλής των ευρωπαϊκών θεσμών με τον Πρωθυπουργό στον Έβρο και οι κοινές δηλώσεις που ακολούθησαν.

13. Οι Ελληνικές Αρχές πυροβολούν μετανάστες και τους ρίχνουν βόμβες για να μην περάσουν τα σύνορα. (Τουρκικά ΜΜΕ, social media, δηλώσεις Τούρκων Αξιωματούχων).

14. Νεκροί μετανάστες στα ελληνικά σύνορα (Τουρκικά ΜΜΕ & social media).

15. Η Ελληνική Κυβέρνηση παρέχει όπλα στους αγρότες για να πυροβολούν κατά των προσφύγων (Τσαβούσογλου)

16. Εθνικιστής ηγέτης ο Μητσοτάκης. (ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ...)

17. Ο Πρωθυπουργός απουσίαζε στο Λονδίνο τις προηγούμενες ημέρες (social media).

18. Μέσω διασποράς ψευδών ειδήσεων στέλνουν τους διαμένοντες στην Μόρια μαζικά στο λιμάνι της Λέσβου.

« Προηγουμενη
Επομενη »