Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ... Mαζεύουν πτώματα οι Τούρκοι: Κούρδοι τίναξαν στον αέρα τουρκικό φυλάκιο...

Του Ανδρέα Μουντζουρούλια_ Η Άγκυρα εκτός από τις συγκρούσεις στην Ιντλίμπ, έχει ανοικτό και πλήρως ενεργό μέτωπο και στο Ιράκ, στις περιο...


Του Ανδρέα Μουντζουρούλια_
Η Άγκυρα εκτός από τις συγκρούσεις στην Ιντλίμπ, έχει ανοικτό και πλήρως ενεργό μέτωπο και στο Ιράκ, στις περιοχές του Κουρδιστάν, όπου οι συγκρούσεις με δυνάμεις του PKK γίνονται συχνότερες και εντονότερες.




Το ένα σοκ διαδέχεται το άλλο, με τα φέρετρα να είναι ένα καθημερινό φαινόμενο στη Τουρκία. Θα αντέξει η τουρκική κοινωνία αυτές τις εικόνες; Δύσκολο!

Πέρα από τις απώλειες που έχουν οι Τούρκοι από τους βομβαρδισμούς από την Συριακή και Ρωσική αεροπορία, είχαν απώλειες πριν λίγες ημέρες νεκρούς και στο Β. Ιράκ.

Η οργάνωση HDP δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες από την επίθεση που έγινε σε τουρκικό φυλάκιο, που είχε σαν αποτέλεσμα να σκοτωθούν τέσσερις Τούρκοι στρατιώτες.

Μιλάμε για την απόλυτη συντριβή των Τούρκων, καθώς το αίμα τους έχει ''ποτίσει'' τα εδάφη της Συρίας και του Β. Ιράκ.

Εικόνες που συνθλίβουν το ηθικό τους και που δείχνουν πως πρόκειται για έναν στρατό που ''τρώει'' παντού ''φάπες''. Διότι αυτή είναι η πραγματικότητα. Οι ΤΕΔ δεν είναι αυτό που θέλουν να μας παρουσιάσουν κάποιοι.

Όλα αυτά, ενώ ο Συριακός Στρατός συνεχίζει την προέλασή του.

Πολλά μέτωπα ανοίγει η Τουρκία και είναι ένα ερώτημα για το εάν θα καταφέρει στο τέλος.
pentapostagma.gr