Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Στα Πατήια η γιάφκα του τοξοβόλου... Την καθάρισαν πριν την βρεί η ΕΛ.ΑΣ. - Ετοίμαζαν επίθεση με drones...;;;

Έφοδο σε διαμέρισμα του Ιωάννη Μιχαηλίδη, γνωστού ως «τοξοβόλου», στον Αγιο Νικόλαο στα Πατήσιαπραγματοποίησε η Αντιτρομοκρατική. ...

Ο «Τοξοβόλος του Συντάγματος»

Έφοδο σε διαμέρισμα του Ιωάννη Μιχαηλίδη, γνωστού ως «τοξοβόλου», στον Αγιο Νικόλαο στα Πατήσιαπραγματοποίησε η Αντιτρομοκρατική.


Το διαμέρισμα βρίσκεται στην οδό Ναυάρχου Βότση στον Αγιο Νικόλαο στα Πατήσια και το είχε νοικιάσει η συλληφθείσα Δήμητρα-Ευδοξία Βαλαβάνη, χρησιμοποιώντας τα πραγματικά στοιχεία της ταυτότητάς της, από τον Σεπτέμβριο του 2019. Σύμφωνα με πληροφορίες, το μηνιαίο μίσθωμα ήταν 300 ευρώ και δεν είχε δηλωθεί στην εφορία.




Συνεργός του «τοξοβόλου» προσέλαβε καθαριστή για να το αδειάσει

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, το διαμέρισμα εντοπίσθηκε τη στιγμή που ιδιώτης-καθαριστής είχε εισέλθει σε αυτό για να απομακρύνει όλα τα αντικείμενα και να καθαρίσει τον χώρο, κατ’ εντολή αγνώστου μέχρι στιγμής άνδρα, ο οποίος είχε προκαταβάλει ανάλογο χρηματικό ποσό.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως ένας άνδρας επικοινώνησε προχθές μέσω αγγελίας με έναν καθαριστή και του ζήτησε να πάει στο διαμέρισμα για να το καθαρίσει. Του είπε πως ήταν του αδερφού του που είχε πεθάνει. Οταν συναντήθηκαν, ο καθαριστής είδε έναν άνδρα περίπου 25 ετών, ο οποίος είχε κρύψει επιμελώς τα χαρακτηριστικά του. Του έδωσε τα κλειδιά του σπιτιού, 60 ευρώ και του είπε όταν τελειώσει να αφήσει τα κλειδιά κάτω από το χαλάκι της εισόδου του διαμερίσματος.

Συνεργοί του Μιχαηλίδη είχαν πάει από το διαμέρισμα

Οταν μπήκαν στο διαμέρισμα οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής διαπίστωσαν πως από εκεί είχαν περάσει τις προηγούμενες ημέρες συνεργοί του Μιχαηλίδη, γιατί οι ντουλάπες ήταν ανοιχτές και ήταν εμφανές ό,τι έλειπαν διάφορα αντικείμενα. Το πιθανότερο σενάριο είναι οι συνεργοί του «τοξοβόλου» να πρόλαβαν να απομακρύνουν από το διαμέρισμα χρήματα από ληστείες, αλλά και οπλισμό.

Οι αστυνομικοί βρήκαν το drone του «τοξοβόλου»

Οι αστυνομικοί εντόπισαν κάρτες sim, κινητό τηλέφωνο και ένα drone, αλλά και ανδρικά και γυναικεία ρούχα. Μετά τη σύλληψη του «τοξοβόλου» είχε γίνει γνωστό πως είχε στη διάθεσή του και drone και όπως είναι σε θέση να γνωρίζουν οι Αρχές είχε πραγματοποιήσει δοκιμαστικές πτήσεις στην περιοχή του Υμηττού.

Οι έρευνες συνεχίζονται καθώς θεωρείται βέβαιο πως ο «τοξοβόλος» και οι συνεργάτες του είχαν και άλλες γιάφκες.

Κατά την έρευνα στο σπίτι στον Αγιο Νικόλαο στα Πατήσια βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, και κατασχέθηκαν:

(2) κάρτες μνήμης, με δύο (2) αντάπτορες,
κάρτα SIM και στέλεχος κάρτας SIM ,
πολυμηχάνημα – εκτυπωτής,
Tablet και (3) USB stick,
συσκευή κινητής τηλεφωνίας και κάρτα SIM,
ανταλλακτικά, αξεσουάρ και παρελκόμενα για Drone,
πλήθος από σακούλες, καλώδια, ζελατίνες πλαστικοποίησης και κλειδιά,
φωτογραφίες ταυτότητας του ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ Ιωάννη, όμοιες με αυτή που υπήρχε σε πλαστό Δελτίο Ταυτότητας που κατείχε,
πλήθος από ρούχα (ανδρικά και γυναικεία) και υποδήματα.