Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τοξοβόλος του Συντάγματος: Αυτό είναι το drone της οργάνωσής του - Δείτε φωτογραφίες

Δείτε φωτογραφίες και από το διαμέρισμα στα Πατήσια στο οποίο είχε κρύψει το drone Στη δημοσιότητα έδωσε το μεσημέρι της Πέμπτη...

07022020-ereuna_diamerisma003

Δείτε φωτογραφίες και από το διαμέρισμα στα Πατήσια στο οποίο είχε κρύψει το drone




Στη δημοσιότητα έδωσε το μεσημέρι της Πέμπτης η ΕΛΑΣ τις φωτογραφίες από τα ευρήματα στο διαμέρισμα στα Πατήσια το οποίο είχε νοικιάσει η μια από τις συνεργούς του συλληφθέντα Γιάννη Μιχαηλίδη, του αποκαλούμενου και «Τοξοβόλου του Συντάγματος».

Οι πληροφορίες δείχνουν ότι το drone χρησιμοποιήθηκε στο Κιάτο όπου έκανε πτήσεις για να χαρτογραφήσει την περιοχή. Ετσι, με τη χρήση drone η ομάδα του «τοξοβόλου» θα απέφευγε να κάνει φυσικές παρακολουθήσεις που ήταν παρακινδυνευμένες και θα είχε στο πιάτο όλο το πεδίο που θα μπορούσε να κινηθεί πριν από κάθε ληστρική επιδρομή: από τις κινήσεις των περιπολικών, τους δρόμους, τα φανάρια, μέχρι και τα σημεία όπου υπάρχουν κάμερες για να μπορεί να ξεγλιστρά με δρομολόγιο διαφυγής μέσα σε προκαθορισμένο χρονικό πλαίσιο.

Η χρήση drone από την παρέα του 32χρονου Γιάννη Μιχαηλίδη περιπλέκει περισσότερο τα πράγματα, προβληματίζοντας έντονα την Αντιτρομοκρατική, η οποία έρχεται για πρώτη φορά αντιμέτωπη με ομάδα που κινείται στο αντάρτικο πόλης και μάλιστα με εναέρια μέσα στη διάθεσή της.

07022020-ereuna_diamerisma015_2

07022020-ereuna_diamerisma009

07022020-ereuna_diamerisma007

07022020-ereuna_diamerisma005