Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ...!!! Οι τούρκοι στρατιώτες ΠΑΡΑΤΑΝΕ τα όπλα τους στα παρατηρητήρια της Βόρειας Συρίας και γίνονται ΛΑΓΟΙ...!!!

Ρωσικά ΜΜΕ καθημερινά κάνουν εκτενή αφιερώματα για την αναποτελεσματικότητα των ΤΕΔ. Μάλλον έχει πέσει ''σήμα'' από το Κ...


Ρωσικά ΜΜΕ καθημερινά κάνουν εκτενή αφιερώματα για την αναποτελεσματικότητα των ΤΕΔ. Μάλλον έχει πέσει ''σήμα'' από το Κρεμλίνο, που επιτέλους αποφάσισε να περάσει στα άκρα την σύγκρουση με την Άγκυρα.






Σε όλα τα μεγάλα ειδησεογραφικά ΜΜΕ της Ρωσίας, γίνονται αναφορές για τις συγκρούσεις στην Ιντλίμπ, ενώ αναφέρουν πως ο στρατός του Ερντογάν δεν βρίσκεται και στο καλύτερο επίπεδο.

Μάλιστα σύμφωνα με το riafan.ru, ο τουρκικός στρατός πριν λίγα 24ωρα εγκατέλειψε το παρατηρητήριο Νο6, που βρίσκεται νοτίως του Χαλεπίου.

Το χειρότερο; Όχι μόνο το εγκατέλειψαν, αλλά άφησαν και στρατιωτικό υλικό για… ενθύμιο στα χέρια του στρατού της Συρίας. Με λίγα λόγια έτρεξαν σαν ''λαγοί'' για να σωθούν. Αυτό είναι το επίπεδο των Τούρκων φόβος και τρόμος. Μπορεί στα λόγια να είναι δυνατοί, όμως στην πράξη δείχνουν πως δεν είναι έτοιμο.

Γι αυτό τον λόγο και ο Ερντογάν βάζει ''μπροστά'' στη Συρία, όπως και στην Λιβύη τους ισλαμιστές. Γνωρίζει αρκετά καλά πως οι στρατιώτες του δεν είναι ικανοί, οπότε μόνο από τους μισθοφόρους περιμένει να δει αποτελεσματα.