Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Στους δρόμους οι κάτοικοι των Λουτρών στη Λέσβο - «Όχι» σε νέα μικρή Μόρια

Μεγάλη συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της Τοπικής Κοινότητας Για δεύτερη φορά βγήκαν στους δρόμους οι κάτοικοι των Λουτρών στη ...

lesvos_loutra

Μεγάλη συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της Τοπικής Κοινότητας




Για δεύτερη φορά βγήκαν στους δρόμους οι κάτοικοι των Λουτρών στη Λέσβο και πραγματοποίησαν μεγάλη συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της Τοπικής Κοινότητας, δηλώνοντας αντίθετοι με αυτήν την κατάσταση που ζει η Μυτιλήνη το τελευταίο διάστημα.

Οι κάτοικοι των Λουτρών και των γύρω περιοχών διαμαρτυρήθηκαν ειρηνικά χωρίς ακρότητες, χωρίς μαύρα μπουφάν και στυλιάρια, χωρίς καλυμμένα τα πρόσωπα τους με σκοπό να δηλώσουν την αντίθεση τους τα Λουτρά να γίνουν μια νέα μικρή Μόρια.

Κάτοικοι του L.P που μίλησαν στο LesvosPost είπαν πως ήδη έχουν νοικιαστεί κάποια εγκαταλελειμμένα σπίτια με υψηλό αντίτιμο μέσα στο χωριό με σκοπό αρχικά να κατοικήσουν εθελοντές και μέλη των ΜΚΟ αλλά όπως μας δήλωσαν δεν τους πιστεύουν καθώς η ιδιά τακτική ακολουθήθηκε και στην Μορια και στην Μυτιλήνη όπου μέσα σε σπίτια αντί για εθελοντές και μέλη ΜΚΟ διαμένουν πολυάριθμοι μετανάστες..

Οι κάτοικοι των Λουτρών με μια φωνή δήλωσαν στον πρόεδρο τους πως δεν θα επιτρέψουν να γίνει το χωριό τους νέα Μόρια ενώ ο ίδιος προσπαθούσε για ακόμα μια φορά να κατευνάσει τα πνεύματα.

Οι κάτοικοι στο τέλος δήλωσαν πως δεν θα παραμείνουν αμέτοχοι σε αυτήν την κατάσταση και πως δεν θα επιτρέψουν στο χωριό τους να εγκατασταθούν ΜΚΟ και μετανάστες.

Οι επόμενες κινήσεις τους θα είναι έγγραφες διαμαρτυρίες σε δήμο και περιφέρεια ενώ θα βρίσκονται συνεχώς σε επαγρύπνηση.