Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑΤΗ Η ΝΤΡΟΠΗ.... Καρέ καρέ ο ληστής αστυνομικός εν ώρα δράσης σε βίντεο ντοκουμέντο - Είχε πάθος με τον τζόγο

Για σωρεία ληστειών κατηγορείται αστυνομικός που συνελήφθη από συναδέλφους λίγο αφ΄ ότου είχε ξαφρίσει ένα πρατήριο υγρών καυσίμων. Εί...


Για σωρεία ληστειών κατηγορείται αστυνομικός που συνελήφθη από συναδέλφους λίγο αφ΄ ότου είχε ξαφρίσει ένα πρατήριο υγρών καυσίμων. Είχε χτυπήσει αρκετές φορές και κάμερες ασφαλείας τον έχουν συλλάβει εν δράση χρησιμοποιώντας μάλιστα το υπηρεσιακό του όπλο για να κάνει ληστείες.


Σε βίντεο ντοκουμέντο που προέβαλε ο ΣΚΑΪ ο αστυνομικός διακρίνεται σε ένα βενζινάδικο όπου προσποιείται τον πελάτη. Μόλις τον πλησιάζει ο υπάλληλος, του βγάζει πιστόλι τον ακινητοποιεί και τον αναγκάζει να του δώσει όσα χρήματα είχε στο ταμείο.




Σε μια άλλη περίπτωση κάμερα ασφαλείας τον έχει πιάσει να ληστεύει ένα περίπτερο.

Όπως έγινε γνωστό αστυνομικός είχε πάθος με τον τζόγο και τα τυχερά παιχνίδια και αναζητούσε χρήματα με κάθε τρόπο για να μπορεί να ικανοποιεί το πάθος του.

Λίγο πριν τη σύλληψή του ο αστυνομικός είχε διαπράξει δυο ένοπλες ληστείες σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Περιστέρι και σε περίπτερο στο Γαλάτσι, από όπου αφαίρεσε συνολικά 690 ευρώ.

Από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι από τον περασμένο Δεκέμβρη, είχε διαπράξει άλλες εννιά ένοπλες ληστείες σε οκτώ πρατήρια υγρών καυσίμων και σε περίπτερο, σε Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Ηλιούπολη και Γαλάτσι, από όπου αφαίρεσε συνολικά περίπου 4.400 ευρώ.