Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θρίλερ με τον Κοντομηνά... αυτός «σβήνει» και η περιουσία του κάνει φτερά

Αυτό που συμβαίνει με τον Δημήτρη Κοντομηνά δεν έχει προηγούμενο. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο ισχυρός επιχειρηματίας βγήκε απο τ...


Αυτό που συμβαίνει με τον Δημήτρη Κοντομηνά δεν έχει προηγούμενο. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο ισχυρός επιχειρηματίας βγήκε απο το νοσοκομείο όπου και νοσηλευόταν μεταφέρθηκε σε ένα διαμέρισμα στην περιοχή των ανακτόρων και λίγες ημέρες μετά επέστρεψε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.




Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι μόνο την τελευταία εβδομάδα μόνο τόσο η συλλογή του σε ρολόγια… αλλά και τα αυτοκίνητά του-ακόμη και το θωρακισμένο που κυκλοφορούσε τελευταία- έχουν αλλάξει χέρια.

Ειδικά τα συλλεκτικά ρολόγια του μεγιστάνα-αξίας άνω των 500.000 ευρώ, τα αγόρασε γνωστός κοσμηματοπώλης-χρυσοχόος στην περιοχή του Κολωνακίου και πιο συγκεκριμένα στην οδό Χάριτος.

Πάμε τώρα στα άλλα… αγαπημένα “παιχνίδια” του Δημήτρη Κοντομηνά. Τα αυτοκίνητά του. Η Mercedes του 1973-η συλλεκτική του Ωνάση που σας γράψαμε προχθές, πώς πέρασε στα χέρια γνωστού Εβραίου επιχειρηματία- αλλά και η BMW 625csi του1980, μια BMW 760, και δυο BMW m6 ένα κλειστό και ένα κάμπριο πουλήθηκαν μαζί με τους πίνακες-έργα τέχνης που κοσμούσαν το σπίτι του στην περιοχή της Βαρυμπόμπης.

Όσο για την υγεία του; Είναι σε καταστολή…

https://nassosblog.gr/2020/02/%ce%b8%cf%81%ce%af%ce%bb%ce%b5%cf%81-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%ba%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%bf%ce%bc%ce%b7%ce%bd%ce%ac-%ce%bf-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84/?utm_source=pushengage&utm_medium=push_notification&utm_campaign=pushengage