Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΡΑΣΙΜΙ... «Παπαγγελόπουλος: Όταν βγαίνω στους δρόμους με χτυπάνε στην πλάτη»... ΜΕ ΤΙ; ΜΕ ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ,..;;

«Έχω τη στήριξη του ελληνικού λαού» είπε ο πρώην υπουργός μιλώντας απόψε στο MEGA και ισχυρίστηκε ότι «και οι 4 εισαγγελείς που κατέθε...

Καταγραφη20_02

«Έχω τη στήριξη του ελληνικού λαού» είπε ο πρώην υπουργός μιλώντας απόψε στο MEGA και ισχυρίστηκε ότι «και οι 4 εισαγγελείς που κατέθεσαν στην προανακριτική σε βάρος του, είπαν ψέματα»





Στον απόηχο των τελευταίων εξελίξεων στην προανακριτική Eπιτροπή της Βουλής για τη σκευωρία Novartis και τις προσπάθειες της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό των προστατευόμενων μαρτύρων «Κελέση» και «Σαράφη», ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος μιλώντας απόψε στο κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του MEGA επανέλαβε τους ισχυρισμούς για έναν βρώμικο πόλεμο που εξαπολύεται εναντίον του προκειμένου να συγκαλυφθούν οι ευθύνες για το σκάνδαλο της Novartis.

Αναφερόμενος στις καταγγελίες σε βάρος του από τους 4 εισαγγελείς είπε ότι λένε ψέματα. «Και οι 4 είναι πικραμένοι, κάτι θέλανε και δεν το πήρανε. Έχουν να συγκαλύψουν τις ευθύνες τους. Η Τσατάνη έπρεπε να είχε πάει φυλακή γιατί συγκάλυψε ένα τεράστιο σκάνδαλο...

Ο Αγγελής αρνήθηκε να παραλάβει συγκεκριμένα στοιχεία για την υπόθεση και δεν έκανε τίποτα για να τα εκμεταλλευθεί. Ο Αθανασίου διέψευσε τη Ράικου για τον Ρασπούτιν. Αυτή ήταν μια φαντασίωση της Ράικου... Παραμονές που έφυγε ο Αθανασίου μου έκανε το τραπέζι για να με ευχαριστήσει για τη συνεργασία» είπε μεταξύ άλλων.