Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ... Ο Σημερινός σύμβουλος του Κούλη στο Μαξίμου ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ και έδερνε ΟΝΝΕΔίτες στη Νομική γιατί στήριζαν τον ΒορειοΗπειρωτικό Αγώνα...!!!

Πρόσφατα του εισηγήθηκε να διαγράψει τον Α.Σαμαρά επειδή δείχνει σημάδια ανυπακοής Την καταγγελία κάνει ο Νομικός Χρήστος Σταματόπουλ...



Πρόσφατα του εισηγήθηκε να διαγράψει τον Α.Σαμαρά επειδή δείχνει σημάδια ανυπακοής

Την καταγγελία κάνει ο Νομικός Χρήστος Σταματόπουλος εκπρόσωπος της ΔΑΠ ΝΔΦΚ Αήνας το 1984... Διαβάστε την...

Όταν σπούδαζα στο πολιτικό τμήμα της Νομικής Αθηνών εκπροσωπούσα την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στο Δ.Σ του φοιτητικού συλλόγου. Ο Φίλης Νικόλαος (ο Υπουργός του Σύριζα) εκπροσωπούσε την Ρήγα Φεραίο, οι Γιάννης Βλαστάρης και Σωκράτης Τσιχλιάς την Πανσπουδαστική (ΚΝΕ), οι Φελέκης και Μπουζιάνης εκπροσωπούσαν την ΠΑΣΠ.




Μόλις ανέλαβε την ηγεσία της ΟΝΝΕΔ ο Βασίλης Μιχαλολιάκος και της ΔΑΠ ο Γιώργος Αναγνωστάκος, ήρθε στην επιφάνεια το βορειοηπειρωτικό ζήτημα και μάλιστα για εβδομάδες είχαμε διοργανώσει καθιστική διαμαρτυρία έξω από την Αλβανική πρεσβεία.

Σε ένα διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου οι Γιάννης Βλαστάρης και Σωκράτης Τσιχλιάς με ρώτησαν επίμονα να τους απαντήσω <<αν στηρίζω αυτούς τους φασίστες εθνικιστές που γαβγίζουν έξω απ' Αλβανική πρεσβεία>>. Τους είπα ότι όχι μόνο τους στηρίζω αλλά είμαι και εγώ εκεί σχεδόν μέρα-νύχτα.

Όρμησαν πάνω μου αυτοί και άλλοι, με καταδίωξαν και στην Ακαδημίας, αφού με έπιασαν με πάτησαν στη κυριολεξία κάτω και ξαναβρήκα τις αισθήσεις μου στο σταθμό Α' Βοηθειών της Γ. Σεπτεμβρίου. Ακόμα έχω σημάδια πάνω μου από αυτά τα κτήνη.

Προχθές διάβασα ότι ο Γιάννης Βλαστάρης, αυτός ο Κνίτης που ήταν υπερήφανος για τις σχέσεις του με την Κομσομολ που ήταν ο πιο σκληρός σταλινικός που γνώρισα στη Νομική σχολή ( ο Κατρούγκαλος μπροστά του ήταν πρόβατο) είναι σύμβουλος του πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και μάλιστα του εισηγήθηκε να διαγράψει τον Α.Σαμαρά επειδή δείχνει σημάδια ανυπακοής.

Ανώτατο στέλεχος της ΚΝΕ ήταν και ο υπουργός Θεοδωρικάκος. Φαίνεται ότι η ΚΝΕ βρήκε την ζεστή αγκαλιά του Κυρίου Μητσοτάκη. Με το καλό να έρθουν και οι άλλοι.