Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΩΝΕ ΞΥΛΟ...!!! Έκτακτη σύσκεψη Ερντογάν με Ακάρ μετά τις νέες τουρκικές στρατιωτικές απώλειες στην Ιντλίμπ

Έκτακτη σύσκεψη Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και Χουλουσί Ακάρ το μεσημέρι της Δευτέρας μετά τις νέες τουρκικές στρατιωτικές απώλειες στη βορε...

Έκτακτη σύσκεψη Ερντογάν με Ακάρ μετά τις νέες τουρκικές στρατιωτικές απώλειες στην Ιντλίμπ

Έκτακτη σύσκεψη Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και Χουλουσί Ακάρ το μεσημέρι της Δευτέρας μετά τις νέες τουρκικές στρατιωτικές απώλειες στη βορειοδυτική Συρία από πυρά του συριακού πυροβολικού.







Νωρίτερα τη Δευτέρα, όπως έγινε γνωστό από ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Άμυνας, πέντε Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν και πέντε τραυματίστηκαν από συριακό βομβαρδισμό που έπληξε τουρκικές δυνάμεις στην επαρχία της Ιντλίμπ.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν μια εβδομάδα ακριβώς, την περασμένη Δευτέρα, οκτώ Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν από πυρά του συριακού πυροβολικού στην ίδια επαρχία, προκαλώντας έντονη αντίδραση της Άγκυρας, η οποία απάντησε με αποστολή στρατιωτικών ενισχύσεων στις δυνάμεις της στην Ιντλίμπ και τελεσίγραφο προς τη συριακή κυβέρνηση που λήγει στα τέλη Φεβρουαρίου.

Τώρα, μετά από τον δεύτερο βομβαρδισμό με νεκρούς Τούρκους στρατιώτες, είναι πιθανό η Τουρκία να αντεπιτεθεί συντομότερα στην Ιντλίμπ.