Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οι Αμερικάνοι ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ξανά τους τούρκους: «Δεν έγινε τέτοια συμφωνία» λένε για το Ιντλίμπ...!!!

Αναφορικά με τα τουρκικά δημοσιεύματα, ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Τουρκία συμφώνησαν ότι το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ πρέπει να κάνουν πιο συγκ...


Αναφορικά με τα τουρκικά δημοσιεύματα, ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Τουρκία συμφώνησαν ότι το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ πρέπει να κάνουν πιο συγκεκριμένα βήματα στην Ιντλίμπ της Συρίας, η εκπρόσωπος του Πενταγώνου Αλίσα Φαράχ δήλωσε: “Δεν έγινε τέτοια συμφωνία”.







Επίσης, η δημοσιογράφος της «Φωνής της Αμερικής», Carla Babb έγραψε στο Twitter ότι μπορεί να επιβεβαιώσει ότι τα δημοσιεύματα για συνάντηση κεκλεισμένων των θυρών μεταξύ του υπουργού Άμυνας των ΗΠΑ Μαρκ Έσπερ και του Τούρκου ομολόγου του, Χουλουσί Ακάρ, είναι ψευδή. «Είδα τη συνάντηση με τα μάτια μου. Ήταν μια χειραψία με λίγα λόγια στο διάδρομο», ανέφερε η δημοσιογράφος της Voice of America.

Σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο Αναντολού, ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας και ο Αμερικανός ομόλογός του συζήτησαν την κατάσταση στη Συρία και στο Ιράκ στο περιθώριο της συνάντησης του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες.

“Ο Χουλουσί Ακάρ και ο Μαρκ Έσπερ συμφώνησαν ότι το ΝΑΤΟ και οι Η.Π.Α. θα πρέπει να λάβουν πιο συγκεκριμένα βήματα στην περιοχή κατά τη διάρκεια συνάντησης, που έγινε κεκλεισμένων των θυρών”, ανέφερε το τουρκικό πρακτορείο, που το τελευταίο διάστημα μας έχει συνηθίσει σε “fake news”. Σημείωσε ότι ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας εξέφρασε την εκτίμησή του για τις δηλώσεις των ΗΠΑ σχετικά με τις πρόσφατες επιθέσεις στο Ιντλίμπ.