Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έχασαν την πρώτη μάχη οι κάτοικοι... Μπήκαν οι μπουλντόζες στη Χίο για την κλειστή δομή - ΒΙΝΤΕΟ

Τα μηχανήματα του στρατού έπιασαν δουλειά - Οδοφράγματα στη Μυτιλήνη για να εμποδιστούν οι εκεί εργασίες - Πέτσας: Είναι απόφαση της κυ...

arthrou-bouldozes

Τα μηχανήματα του στρατού έπιασαν δουλειά - Οδοφράγματα στη Μυτιλήνη για να εμποδιστούν οι εκεί εργασίες - Πέτσας: Είναι απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε υλοποίηση των κλειστών δομών - Μουτζούρης στον ΘΕΜΑ 104,6: Η κυβέρνηση να κάνει ένα βήμα πίσω




Κανονικά προχωράει η κυβέρνηση με το σχεδίο της για την κατασκευή κλειστών δομών στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου προκειμένου να αντιμετωπιστεί το κρίσιμο ζήτημα του μεταναστευτικού.

Μετά τα επεισόδια μικρής έκτασης που σημειώθηκαν το πρωί στην περιοχή Πιτυούς στη Χίο, τα μηχανήματα του στρατού που μεταφέρθηκαν τα ξημερώματα έπιασαν δουλειά υπό τις οδηγίες του μηχανικού της εταιρείας που έχει αναλάβει το έργο.

Νωρίτερα κάτοικοι της περιοχής του Βροντάδου προσπάθησαν να εμποδίσουν τα μηχανήματα να φτάσουν στην περιοχή με αποτέλεσμα να σημειωθούν επεισόδια με αστυνομικούς που επίσης μεταφέρθηκαν στο νησί τα ξημερώματα.

Αστυνομικοί, μάλιστα, κατάσχεσαν βόμβες μολότοφ και αυτοσχέδιες ρουκέτες που άγνωστοι σχεδίαζαν να χρησιμοποιήσουν κατά των ανδρών των ΜΑΤ.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την περιοχή που βρίσκεται σε απόσταση από κατοικίες και άλλες εγκαταστάσεις των κατοίκων της περιοχής: