Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΣΟΕΕ: Τα ΜΑΤ μπήκαν μέσα στη σχολή μετά τα επεισόδια στην Πατησίων

Είχαν προηγηθεί επεισόδια έξω από την ΑΣΟΕΕ από αντιεξουσιαστές, με αποτέλεσμα να κλείσει η Πατησίων. Περίπου 70 άγνωστοι πέταγαν πέτρ...

ASOEE-MPIKAN

Είχαν προηγηθεί επεισόδια έξω από την ΑΣΟΕΕ από αντιεξουσιαστές, με αποτέλεσμα να κλείσει η Πατησίων. Περίπου 70 άγνωστοι πέταγαν πέτρες και άλλα αντικείμενα στους αστυνομικούς. Τα ίδια άτομα αναποδογύρισαν κάδους απορριμμάτων στο κέντρο της λεωφόρου.




Εντός του χώρου της ΑΣΟΕΕ εισήλθαν λίγα λεπτά μετά τις 17:00 το απόγευμα της Τρίτης (25.02.2020) δυνάμεις των ΜΑΤ. Τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για προσαγωγές. Προηγήθηκαν επεισόδια από αντιεξουσιαστές και πετροπόλεμο έξω από τη σχολή στην Πατησίων που παραμένει κλειστή.

Νωρίτερα, ομάδα αντιεξουσιαστών είχαν στήσει οδόφραγμα έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο (ΑΣΟΕΕ) και είχαν αποκλείσει την κυκλοφορία.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας, οι οποίες δέχτηκαν “βροχή” από πέτρες που εκτόξευσαν εναντίον τους οι συγκεντρωμένοι.

Αρχικά η κυκλοφορία είχε κλείσει στο ρεύμα προς Πατήσια, από την Αλεξάνδρας μέχρι την Μαυρομματαίων.

Ωστόσο, λίγα λεπτά μετά τις 16:30 το απόγευμα, έκλεισε και το ρεύμα προς Ομόνοια επειδή οι συγκεντρωμένοι κουκουλοφόροι πετούσαν ανεξέλεγκτα πέτρες, ακόμη και σε ανθρώπους που περίμεναν απέναντι σε στάση λεωφορείων και τρόλεϊ.