Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΥΡΚΟΙ χάκαραν τον λογαριασμό της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου... Έβαλαν τουρκική σημαία...

Τούρκοι χάκαραν τον λογαριασμό της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου στο Instagram. H γνωστή σεφ για μια αρκετές μέρες δεν μπορούσε να μπει στον λογα...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΓΟΥ

Τούρκοι χάκαραν τον λογαριασμό της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου στο Instagram. H γνωστή σεφ για μια αρκετές μέρες δεν μπορούσε να μπει στον λογαριασμό της. Μάλιστα όπως η ίδια ανέφερε την υπόθεση την ανέθεσε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.





Η ίδια θέλοντας να μοιραστεί τη χαρά της, έστειλε το πρώτο της μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους μέσω ενός βίντεο που δημοσίευσε στο προφίλ της. «Επιτέλους και πάλι μαζί. Από την περασμένη εβδομάδα μου χάκαραν τον λογαριασμό εδώ στο instagram και ένας Τούρκος χάκερ έβαλε στο προφίλ μου το όνομα του και τη σημαία της Τουρκίας. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην ομάδα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στον επικεφαλή της διεύθυνσης δίωξης τον κύριο Παπακώστα αλλά και σε όλη την ομάδα μου και τους συνεργάτες μου. Είμαι στην δουλειά μου στο εστιατόριο μου @papadakisrestaurant και μόλις με ειδοποίησε η ομάδα μου για τα ευχάριστα νέα συνδέθηκα και εδώ είμαι. Μου λείψατε πάρα πολύ γιατί τα λέμε κάθε μέρα. Με πεθυμήσατε καθόλου;», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.