Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ το «Ελ.Βενιζέλος»...!!! ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ μπαινοβγαίνουν οι Κινέζοι χωρίς ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ..!!

Τρομοκρατημένοι οι υπάλληλοι στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος μετά την απόφαση του υπουργείου Υγείας, να μην ληφθεί κανένα μέτρο στις π...


Τρομοκρατημένοι οι υπάλληλοι στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος μετά την απόφαση του υπουργείου Υγείας, να μην ληφθεί κανένα μέτρο στις πύλες εισόδου της χώρας, σχετικά με την πρόληψη και προστασία από τον κορονοϊό, πέρα μόνο από την ανάρτηση αφισών και διανομή ειδικών φυλλαδίων ενημέρωσης.




Σύμφωνα με πληροφορίες,r τα προβλήματα έχουν ξεκινήσει από την πρώτη κιόλας στιγμή της ανακοίνωσης των πρώτων κρουσμάτων στην Κίνα, ωστόσο κορυφώθηκαν μετά την εξάπλωση του ιού στη γειτονική Ιταλία, με πολλούς από τους υπαλλήλους να εκφράζουν ανοιχτά πλέον την αγωνία τους.

Όπως αναφέρουν φτάνουν στο σημείο οι πιο φοβισμένοι να αλλάζουν ακόμα και τις βάρδιες τους, προκειμένου τις ώρες αιχμής του αεροδρομίου, όπου οι αποβιβάσεις διαδέχονται η μια την άλλη, να μην έρχονται σε επαφή με κόσμο, που είτε έρχεται απευθείας από την Ιταλία είτε μέσω ανταποκρίσεων από την Κίνα,οπως αναφέρει ο Θάνος Μακρογαμβράκης.

Οι ίδιοι μέχρι αυτή την ώρα επιθυμούν να κρατήσουν την ανωνυμία τους, ωστόσο δεν σταματούν να εκφράζουν τον φόβο τους, καθώς καθημερινά θύματα και κρούσματα αυξάνονται συνεχώς την ώρα που μέτρα όπως οι θερμομετρήσεις και οι θερμοκάμερες έχουν μπει στον “πάγο”.

Το μοναδικό που εξακολουθεί να ισχύει είναι μόνο οι ερωτήσεις που γίνονται στους επιβάτες κατά την αποβίβαση τους σχετικά με το πως αισθάνονται, αν έχουν πυρετό ή κάποια άλλα συμπτώματα γρίπης.