Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αναγνωρίστηκαν οι δράστες της φονικής αφγανοπακιστανικής συμπλοκής στην Ομόνοια…

Μάρτυρες αναγνώρισαν, σύμφωνα με πληροφορίες, τους δύο δράστες της φονικής συμπλοκής στη συμβολή των οδών Μενάνδρου και Σαπφούς, με τη...



Μάρτυρες αναγνώρισαν, σύμφωνα με πληροφορίες, τους δύο δράστες της φονικής συμπλοκής στη συμβολή των οδών Μενάνδρου και Σαπφούς, με την αστυνομία να τα αναζητεί. Η άγρια συμπλοκή που οδήγησε στον θάνατο ενός Αφγανού από μαχαίρι, προέκυψε, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, μετά από ραντεβού συμμοριών Αφγανών και Πακιστανών που κάνουν το εμπόριο ναρκωτικών στην περιοχή. Στόχος ήταν η επίδειξη δύναμης σχετικά με την επικυριαρχία στην περιοχή.




Σύμφωνα πάντα με το ίδιο Μέσο, οι περιοχές διακίνησης φαίνεται ότι ήταν διαχωρισμένες, ωστόσο, υπήρξε ένα παράξενο ανακάτεμα και πλέον η διεκδίκηση περιοχών γίνεται με τέτοιου είδους συμπλοκές. Από το σημείο η αστυνομία έχει συλλέξει 10 κάλυκες από όπλο 9 χιλιοστών και δύο βολίδες.

Νωρίτερα, ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, πραγματοποίησαν μεγάλη επιχείρηση στην οδό Μενάνδρου προχωρώντας σε προσαγωγές αλλοδαπών. Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Πέμπτης ομάδες αλλοδαπών συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του. Στο σημείο βρισκόταν πλήθος περαστικών και αυτόπτες μάρτυρες περιέγραφαν ότι άνθρωποι έτρεχαν από τα γύρω στενά για να συμπλακούν με άλλους.

Στο μεταξύ, αναφερόμενος στο περιστατικό ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είχε αναφέρει ότι οι δράστες είναι γνωστοί στην αστυνομία και διεμήνυσε ότι «οι παραβατικοί διάλεξαν λάθος χώρα να εγκληματούν σε βάρος της κοινωνίας μας που είναι φιλειρηνική».

«Η άποψή μου είναι πως οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν θέση στη χώρα» πρόσθεσε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με τον ίδιο γνωστοί στις αρχές ήταν επίσης ο νεκρός και ο τραυματίας. Ανέφερε, επίσης, πως «οι άνθρωποι αυτοί ήρθαν εδώ ουσιαστικά για να εγκληματίσουν» και τόνισε ότι δεν θα αφεθούν ελεύθεροι ποτέ όσο δεν επιστρέφουν στην πατρίδα τους, για λόγους προστασίας της κοινωνίας.