Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέες Απειλές από τον Ερντογάν: Θα θερμανθούν κι άλλο τα νερά της Μεσογείου

Τι κι αν η εκεχειρία στη Λιβύη πάει… περίπατο; Τι κι αν η δράση του στη Συρία προκαλεί νέο χάος; Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν “βλέπει” να έρ...


Τι κι αν η εκεχειρία στη Λιβύη πάει… περίπατο; Τι κι αν η δράση του στη Συρία προκαλεί νέο χάος; Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν “βλέπει” να έρχονται θερμότερες μέρες στη Μεσόγειο.




Όπως κάθε εβδομάδα, ο Ερντογάν μιλά στους βουλευτές του κόμματός του (AKP). Όπως κάθε εβδομάδα, ο λόγος του είχε ξανά κάτι… προκλητικό. Αυτή τη φορά προέβλεπε, για να μην πούμε προανήγγειλε, ότι τα πράγματα θα γίνουν πιο… θερμά στην ανατολική Μεσόγειο.

Ενημερώνοντας τους βουλευτές του AKP για τα εξωτερικά θέματα, ο Ερντογάν, σύμφωνα με το sigmalive, είπε πως «οι εξελίξεις και στη Συρία και στη Λιβύη φαίνεται ότι από εδώ και πέρα θα θερμάνουν ακόμη περισσότερο τα νερά στη Μεσόγειο».

Ο Τούρκος πρόεδρος κάλεσε μάλιστα τον ΟΗΕ να πάρει θέση. «Τα Ηνωμένα Έθνη δεν μπορούν να αδιαφορούν πλέον για όσα συμβαίνουν», είπε και ζήτησε πιο ενεργό ρόλο από τον ΟΗΕ.

Σε ό,τι αφορά στις φήμες που προκάλεσαν σάλο σχετικά με το ενδεχόμενο ενός νέου πραξικοπήματος στην Τουρκία, ο Ερντογάν τις απέδωσε στις… διεθνείς επιτυχίες (του).

Με πληροφορίες και από sigmalive.com