Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ... Απίστευτες εικόνες στην Ιταλία λόγω κορονοϊού!

Πόλεις – φαντάσματα και μια ολόκληρη χώρα μοιάζει να είναι σε καραντίνα. Θυμίζει… Γουχάν η Ιταλία που μετρά επτά νεκρούς από τον φονικό...


Πόλεις – φαντάσματα και μια ολόκληρη χώρα μοιάζει να είναι σε καραντίνα. Θυμίζει… Γουχάν η Ιταλία που μετρά επτά νεκρούς από τον φονικό Covid-19. Οι δυσοίωνες προβλέψεις και όλες οι εξελίξεις.




Ο κορονοϊός “χτυπά” βάναυσα την Ιταλία, με τις εικόνες που έρχονται από την γειτονική χώρα να θυμίζουν -δυστυχώς- όλο και περισσότερο… Γουχάν!

Οι νεκροί είναι επτά. Τα κρούσματα τουλάχιστον 230. Οι ρυθμοί και στις δύο κατηγορίες αυξάνονται διαρκώς. Μια ολόκληρη χώρα μοιάζει να βρίσκεται σε καραντίνα.

Μια χώρα που βρίσκεται… μια ανάσα από την Ελλάδα, με τον “εφιάλτη” του Covid-19 να βρίσκεται πια μια “ανάσα” από την χώρα μας.

Οι εικόνες που “γεννά” ο κορονοϊός στην Ιταλία είναι ενδεικτικές της κατάστασης

Όλα θυμίζουν μια λέξη: Πανικός. Τα ράφια στα σούπερ μάρκετ είναι άδεια…

κορονοϊός

Πλέον και στη βόρεια Ιταλία, παρατηρούνται καραμπινιέροι στους δρόμους, στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων που έχουν επιβληθεί με σκοπό να τηρούνται οι κανόνες δημόσιας υγείας, τα ράφια των σούπερ μάρκετ έχουν αδειάσει, ενώ οι μάσκες εξαντλήθηκαν.

Επιπλέον, σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωησης, έχουν εξαντληθεί επίσης τα απολυμαντικά τζελ και τα χαρτομάντιλα.

κορονοϊός

Πόλεις… φαντάσματα και κανείς στους δρόμους…