Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... Ο Ελληνικός Στρατός στέλνει ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ στον Έβρο...!!! Εσπευσμένα στα σύνορα και ο Α/ΓΕΕΘΑ

Συναγερμός επικρατεί στο ΥΠΕΘΑ και λαμβάνονται άμεσα μέτρα μετά την απόφαη της τουρκίας να ανοίξει τις πύλες της κολάσες με αποστοή χιλιάδω...


Συναγερμός επικρατεί στο ΥΠΕΘΑ και λαμβάνονται άμεσα μέτρα μετά την απόφαη της τουρκίας να ανοίξει τις πύλες της κολάσες με αποστοή χιλιάδων αθρομετεναστών που ήδη κατευθύνονταο προς την Ελλάδα





Ο Ερντογάν πραγματοποίησε τις απειλές του και πλέον ανοίγει άλλο ένα μέτωπο για την Ελλάδα.

Μετά το δημοσίευμα του Reuters και τη δήλωση του εκπροσώπου του ΑΚΡ, ο οποίος διεμήνυσε ότι η Τουρκία δεν είναι πλέον σε θέση να συγκρατήσει την εντεινόμενη ροή των προσφύγων από τη Συρία, ο Τούρκος πρόεδρος άνοιξε τα σύνορα με την Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνος Φλώρος μετά από σύσκεψη που είχε τις πρώτες πρωϊνές ώρες με τον ΥΕΘΑ Νίκο Παναγιωτόπουλο,αναχωρεί για τον Έβρο, όπου θα επισκεφτεί συγκεκριμένα σημεία της μεθορίου, όπως αναφέρει το militaire.gr.

Έχουν δοθεί εντολές για “λελογισμένη ενίσχυση των δυνάμεων” όπου χρειαστεί. Οι στρατιωτικές δυνάμεις θα συνεργαστούν με την αστυνομία σ΄ ότι χρειαστεί προκειμένου το μήνυμα να είναι σαφές και καθαρό όχι μόνο προς την Τουρκία αλλά και προς τους Ευρωπαίους.