Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ... Σκότωσαν τον πατέρα και χαροπαλεύει ο γιός στο Λασίθι... Δύο οι δράστες...

Δολοφονήθηκε ένας ηλικιωμένος και τραυματίστηκε από σφαίρες άλλο ένα άτομο μικρότερης ηλικίας, πιθανότατα ο γιος του θύματος Ισχυρές δ...

asty123

Δολοφονήθηκε ένας ηλικιωμένος και τραυματίστηκε από σφαίρες άλλο ένα άτομο μικρότερης ηλικίας, πιθανότατα ο γιος του θύματος

Ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας κινητοποιήθηκαν σε μια περιοχή του χωριού Κουρούνες Νεάπολης στο Λασίθι, όπου πριν από λίγη ώρα δολοφονήθηκε ένας ηλικιωμένος και τραυματίστηκε από σφαίρες άλλο ένα άτομο μικρότερης ηλικίας, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι γιος του.








Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οι δυο άνδρες πυροβολήθηκαν κάτω από συνθήκες που δεν έχουν γίνει γνωστές, από ένα ή περισσότερα άτομα τα οποία δεν έχουν εντοπιστεί προς το παρόν. Στην κοινότητα Κουρούνες έσπευσαν ασθενοφόρα, αλλά διαπιστώθηκε πως ο ηλικιωμένος ήταν ήδη νεκρός, ενώ ο περίπου 40 χρόνων τραυματίας διακομίστηκε εν ζωή στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου και εισήχθη στο χειρουργείο.

Οι συνθήκες του εγκλήματος διερευνώνται από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας που εξετάζουν κάθε πιθανό ενδεχόμενο και παίρνουν καταθέσεις από συγγενείς και πρόσωπα του περιβάλλοντος των θυμάτων, ενώ αναζητούν τυχόν αυτόπτες μάρτυρες της ανθρωποκτονίας.