Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέα Μανωλάδα: ΦΡΙΚΙΣΤΙΚΕΣ Μαρτυρίες για τη φρίκη που έζησαν μάνα και κόρη στα χέρια αδίστακτου ληστή ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΉ...!!!

Την απόλυτη φρίκη φαίνεται πως έζησαν μάνα και κόρη στη Νέα Μανωλάδα όταν αλλοδαπός μπήκε στο σπίτι να της ληστέψει το απόγευμα της Κυρ...

Νέα Μανωλάδα: Μαρτυρίες για τη φρίκη που έζησαν μάνα και κόρη στα χέρια αδίστακτου ληστή

Την απόλυτη φρίκη φαίνεται πως έζησαν μάνα και κόρη στη Νέα Μανωλάδα όταν αλλοδαπός μπήκε στο σπίτι να της ληστέψει το απόγευμα της Κυριακής.

Οι δυο γυναίκες, μάνα και κόρη 76 και 53 ετών αντιστοίχως βρισκόντουσαν στο σπίτι και ο δράστης χωρίς να πει κουβέντα χτύπησε με τα χέρια του την ανήμπορη 76χρονη την οποία εν συνεχεία πήγε στην τουαλέτα του σπιτιού και την έδεσε.




Ο δράστης, έπειτα, ζήτησε από την 53χρονη λεφτά η οποία όμως είχε μόνο 40 ευρώ στο σπίτι.

Ο δράστης ζητά και άλλα χρήματα και υποχρεώνει την 53χρονη να βρει χρήματα από τη γειτονιά.

Οι μαρτυρίες των γειτόνων επιβεβαιώνουν το γεγονός πως ο δράστης μαζί με την 53χρονη χτύπησαν τις πόρτες των γειτόνων ώστε να βρουν χρήματα.

Κάποιος έδωσε τελικά ένα ποσόν (100 ευρώ) στην 53χρονη και εκείνη στον δράστη. Οι γείτονες είδαν την 53χρονη αναστατωμένη αλλά εκείνη δεν τους είπε τι της συμβαίνει. Όταν αργότερα ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς γιατί δεν είπε κάτι στους γείτονες η 53χρονη είπε ότι ο δράστης την προειδοποίησε ότι «έχει βάλει βόμβα στη μάνα της και αν μιλήσει θα την ανατίναζε…»

Επιστρέφοντας στο σπίτι και σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η παθούσα, ο δράστης τη βίασε. Οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Πατρών για εξετάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, ο φερόμενος δράστης συνελήφθη από την Ασφάλεια Ηλίδας.