Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γκρίζος Λύκος Μπαχτεσλί... «Να εισβάλουμε στη Δαμασκό και να εξαφανίσουμε τον Άσαντ»

Ξεχειλίζει η οργή στην Τουρκία για τον θάνατο των 5 στρατιωτών της κατά την επίθεση δυνάμεων της Συρίας εναντίον θέσεων του τουρκικού ...



Ξεχειλίζει η οργή στην Τουρκία για τον θάνατο των 5 στρατιωτών της κατά την επίθεση δυνάμεων της Συρίας εναντίον θέσεων του τουρκικού στρατού στην Ιντλίμπ.






Την οργή αυτή επιχειρεί να «κεφαλαιοποιήσει» ο αρχηγός του εθνικιστικού κόμματος Μπαχτσελί, ο οποίος ζήτησε ακόμη και τον θάνατο του Άσαντ!

«Εάν είναι απαραίτητο, το τουρκικό έθνος πρέπει να σχεδιάσει εισβολή στην Δαμασκό, εάν δεν είναι ορατή κάποια άλλη εναλλακτική λύση. Καταστρέψτε την! Καταραμένος Άσαντ! Το αιματοβαμμένο καθεστώς του Άσαντ στόχευσε Τούρκους στρατιώτες. Δεν μπορούμε να το ανεχθούμε αυτό. Ο δολοφόνος Άσαντ πρέπει να εξαφανιστεί, αλλιώς δεν θα ησυχάσουν οι ψυχές μας» είπε ο Μπαχτσελί.

Όμως ο Μπαχτσελί έστρεψε τα πυρά του και στην Ρωσία. «Οι σχέσεις μας μαζί της πρέπει να αναθεωρηθούν. Ούτε η Αστάν, ούτε το Σότσι, ούτε η Γενεύη είχαν μέχρι τώρα αποτελέσματα. Το αίμα των μαρτύρων μας είναι και στους ώμους της Ρωσίας, που ετοιμάζει το έδαφος για να επιτεθεί η Συρία», είπε ο Μπαχτσελί.