Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η Οικογένεια του νεκρού βρέφους θέει να ζητήσει ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ο Ιατροδικαστής που μίλησε για σεξουαλική κακοποίηση...

Αποφασισμένος να μην κάνει μηνύσεις εμφανίστηκε ξανά ο πατέρας του 11 μηνών κοριτσιού που μεταφέρθηκε την περασμένη Κυριακή νεκρό στο Π...


Αποφασισμένος να μην κάνει μηνύσεις εμφανίστηκε ξανά ο πατέρας του 11 μηνών κοριτσιού που μεταφέρθηκε την περασμένη Κυριακή νεκρό στο Παίδων. Το βρέφος δεν κακοποιήθηκε ποτέ σεξουαλικά, αλλά ο πατέρας του αναγνωρίζει πως έγινε λάθος.




Ο δικηγόρος που εκπροσωπεί την οικογένεια που έχασε το βρέφος της και έζησε μια απίστευτη περιπέτεια, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης (19.02.2020) μαζί με τον πατέρα του παιδιού στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα του ΑΝΤ1, ζήτησε από τον ιατροδικαστή που είχε μιλήσει για άγρια σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού, να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.

«Να βγεί ο Μπουζιάνης και να ζητήσει δημόσια συγγνώμη. Αν το κάνει, θα σταματήσουμε αλλιώς θα τον αποτελειώσουμε (…) με τα εφόδια που μας δίνει ο νόμος», τόνισε ο δικηγόρος της οικογένειας.

Από την πλευρά του, ο πατέρας του παιδιού, δόξασε το Θεό που έλαμψε η αλήθεια και τόνισε πως όσα έγιναν ήταν διπλό χτύπημα για τον ίδιο και την οικογένειά του. «Το πρώτο και κυριότερο ότι έχασα το κοριτσάκι μου και το δεύτερο ότι πήγαν να με κατηγορήσουν ότι ήμουν ο βιαστής του παιδιού. Εγώ συνεργάστηκα με τις αρχές σε όλα τα επίπεδα. Ό,τι με ρώτησαν, τους απάντησα», είπε ο πατέρας, δια του δικηγόρου του.

Στην ερώτηση για το πως αντιμετωπίζει τα όσα ακούστηκαν για εκείνον και τι μήνυμα θα ήθελε να στείλει στην ελληνική κοινωνία, είπε: «Ο προφήτης μας είπε “αν έρθει κάποιος και σε υποτιμήσει ή είναι εναντίον σου, μην αντιδράσεις γρήγορα πρέπει να καταλάβεις ποιος είναι και τι είναι και να αντιδράσεις ήρεμα και ψύχραιμα” και αυτό έκανα».