Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κορωνοϊός: Απολύμανση στο κτίριο της Τράπεζας Πειραιώς όπου εργαζόταν η 40χρονη... Εκκενώνεται για 15 μέρες ο όροφος που εργαζόταν...!!!

ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΜΗΝ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΕΣΤΕ... Παράλληλα θα εκκενωθεί ο όροφος του κτιρίου όπου βρίσκεται το γραφείο της για 15 μέρες Στην άμεση λή...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΜΗΝ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΕΣΤΕ...

Παράλληλα θα εκκενωθεί ο όροφος του κτιρίου όπου βρίσκεται το γραφείο της για 15 μέρες

Στην άμεση λήψη μέτρων σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς, μετά τη διάγνωση ότι 40χρονη εργαζόμενη έχει προσβληθεί από κορωνοϊό. Ειδικότερα, η τράπεζα ανακοίνωσε:




H Tράπεζα Πειραιώς ενημερώθηκε σήμερα από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) ότι ένας εργαζόμενός της στο κτήριο Αμερικής 4 διαγνώσθηκε με τον ιό COVID-19.

Άμεσα ενεργοποιήθηκε το σχετικό σχέδιο που είχε ήδη καταρτισθεί από την Τράπεζα για το θέμα σε συνεργασία με τον Ε.Ο.Δ.Υ.

Εφαρμόζοντας το σχετικό πρωτόκολλο, συγκλήθηκε σύσκεψη με κλιμάκιο του Ε.Ο.Δ.Υ. και υλοποιούνται τα ακόλουθα μέτρα για καθαρά προληπτικούς λόγους:

-απολύμανση στο κτήριο Αμερικής 4 την Παρασκευή 28/02/2020

-εκκένωση του ορόφου του κτηρίου, στο οποίο εμφανίσθηκε το κρούσμα του ιού για τις επόμενες 14 ημέρες.

-εργασία από το σπίτι για το διάστημα των 14 ημερών για τους εργαζομένους στον όροφο όπου εμφανίσθηκε το κρούσμα

-εφαρμογή των οδηγιών του Ε.Ο.Δ.Υ.

Η Τράπεζα Πειραιώς δρα με σταθερό γνώμονα την ασφάλεια των εργαζομένων της, ενώ με την εφαρμογή του σχεδίου επιχειρηματικής λειτουργικής συνέχειας, διασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία της.