Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τραγωδία στη Βέροια: Νεκρό κοριτσάκι 2 χρονών! Δεν είχε κάποιο ιατρικό ιστορικό

Σε κατάσταση σοκ η μητέρα που βρήκε το άψυχο σώμα του παιδιού. Τη μικρή βρήκε χωρίς τις αισθήσεις της αργά το βράδυ του Σαββάτου Ένα ...

vrefos


Σε κατάσταση σοκ η μητέρα που βρήκε το άψυχο σώμα του παιδιού. Τη μικρή βρήκε χωρίς τις αισθήσεις της αργά το βράδυ του Σαββάτου


Ένα κοριτσάκι 2 ετών μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο Βέροιας, βυθίζοντας στην θλίψη την τοπική κοινωνία.




Το παιδί είχε μεταφερθεί πρώτα από τους γονείς του στο Κ.Υ. Αλεξάνδρειας το βράδυ του Σαββάτου προς Κυριακή (16.2.2020) και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν ανένηψε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του InVeria.gr, η σορός του άτυχου κοριτσιού μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη για νεκροψία – νεκροτομή, η οποία θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του και θα εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα.

Το νοσοκομείο αναφέρει πάντως πως το παιδί δεν είχε κάποιο ιατρικό ιστορικό, κάτι που κάνει ακόμα πιο μυστήρια την υπόθεση.

"Ημέρα Κυριακή 16/02/2020 περί τις 02:00πμ διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας , θήλυ 2 ετών, συνοδεία 2 ιατρών που εφάρμοζαν ΚΑΡΠΑ (καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση) από 25 λεπτά περίπου. Το παιδί προσήλθε απνοϊκό κυανωτικό χωρίς σημεία ζωής, διασωληνώθηκε άμεσα και συνεχίστηκε ΚΑΡΠΑ για άλλα 30 λεπτά, χωρίς κανένα σημείο ανάνηψης. Σημειώθηκε ώρα θανάτου 02:42πμ. Δεν αναφέρεται ιστορικό πρόσφατης λοίμωξης.Τα αίτια του θανάτου θα διαπιστωθούν από την ιατροδικαστική εξέταση που παραγγέλθηκε για αύριο (σ.σ. σήμερα), Δευτέρα 17/2/2020 στη Θεσσαλονίκη".