Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΩΝΕ ΞΥΛΟ...!!! Σοκ στην Άγκυρα: Δεκάδες θωρακισμένα Kirpi στα χέρια του LNA!

Συνεχίζεται η απόλυτη συντριβή για τους φιλότουρκους στην Λιβύη, καθώς όπως ανέφερε πρώτο χθες το Πενταπόσταγμα, οι δυνάμεις του Χαφτάρ ...


Συνεχίζεται η απόλυτη συντριβή για τους φιλότουρκους στην Λιβύη, καθώς όπως ανέφερε πρώτο χθες το Πενταπόσταγμα, οι δυνάμεις του Χαφτάρ κατέλαβαν την πόλη Σύρτη.

Οι δυνάμεις του Χάφταρ μπήκαν στη Σύρτη και τα βίντεο που έχουν ήδη δημοσιοποιήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα ΄χουν προκαλέσει ψυχρολουσία στην Άγκυρα.




Οι δυνάμεις του στρατηγού Χάφταρ, ελέγχουν όπως φαίνεται απόλυτα την πόλη και ήδη έχουν εντοπίσει τη σημαντική βοήθεια που η Τουρκία παρείχε στην κυβέρνηση της Τρίπολης. Στο βίντεο ένα από τα πολλά θωρακισμένα οχήματα που το καθεστώς Ερντογάν έχει στείλει στη Λιβύη για να ενισχύσει την κυβέρνηση της Τρίπολης.

Όλα αυτά περνούν στα χέρια των δυνάμεων του Χάφταρ.

Την ίδια στιγμή όμως έρχονται νέες αποκαλύψεις στην δημοσιότητα για την εμπλοκή των Τούρκων στην Λιβύη, τόσο από τουρκικά ΜΜΕ, όσο και από τον Independent.

Πηγές που γνωρίζουν τα σχέδια των Toύρκων δήλωσαν στον ιστότοπο The Independent ότι ως στιγμής οι Τούρκοι έχουν αναπτύξει όχι περισσότερα από 50 μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων συμπεριλαμβανομένων κυρίως προσωπικού των Ειδικών Δυνάμεων για να βοηθήσουν στην εκπαίδευση και την οργάνωση των Ένοπλων Δυνάμεων της δυτικής Λιβύης και τεχνικούς για να λειτουργήσουν το KORAL, το τουρκικό σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου που έχει ως στόχο να καταστήσει άχρηστα τα ανεπάνδρωτα εναέρια οχήματα (UAV) και τα όπλα ακρίβειας που χρησιμοποιεί ο Χαφτάρ και οι υποστηρικτές του ώστε να σπείρουν τον απo αέρος όλεθρο.