Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βίντεο: Η έφοδος του Ρουβίκωνα -Ηξερε τον κωδικό ασφαλείας στις εφημερίδες «Δημοκρατία» και «Espresso» ..!!!

Η αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση που έγινε το βράδυ της Πέμπτης στα γραφεία των εφημερίδων «Δημοκρατία» ...

Ρουβίκωνας

Η αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση που έγινε το βράδυ της Πέμπτης στα γραφεία των εφημερίδων «Δημοκρατία» και «Espresso».




Σε βίντεο που ανάρτησαν τα μέλη του Ρουβίκωνα, εμφανίζεται μια ολιγομελής ομάδα -όλοι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους- να μπαίνει στο κτίριο των δυο εφημερίδων, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ερατοσθένους και Βασιλέως Κωνσταντίνου.

Στη συνέχεια τα μέλη του Ρουβίκωνα φαίνονται να πετούν μπογιές σε διάφορες αίθουσες των δυο εφημερίδων. Να σημειωθεί ότι στο εσωτερικό του κτιρίου, τα μέλη του Ρουβίκωνα συνάντησαν έναν εργαζόμενο -ή υπάλληλο ασφαλείας- στον οποίο εμφανίζονται να λένε «κάτσε ήρεμα, δεν θα πάθεις τίποτα».

Ηξεραν τον κωδικό της εισόδου τα μέλη του Ρουβίκωνα;

Ενα από τα σημεία του βίντεο που γεννά ερωτήματα είναι ότι η ομάδα του Ρουβίκωνα δείχνει να γνωρίζει τον τετραψήφιο αριθμό ασφαλείας. Τόσο στην αρχή του βίντεο, όσο και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, εμφανίζεται ένα μέλος του Ρουβίκωνα να πληκτρολογεί τον κωδικό στην κεντρική είσοδο και, έπειτα, έξω από την είσοδο του 3ου ορόφου.

Το βίντεο από την επιδρομή του Ρουβίκωνα: