Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πριν την συνδιάσκεψη για την Λιβύη συναντιούνται Πούτιν - Ερντογάν για να χαράξουν ΚΟΙΝΗ Ρωσοτουρκική ΓΡΑΜΜΗ

Πυρετώδεις είναι οι διαπραγματέυσεις που διεξάγονται στο Βερολίνο σχετικά με την διάσκεψη για τη Λιβύη η οποία επισήμως θα ξεκινήσει στ...

army_ar

Πυρετώδεις είναι οι διαπραγματέυσεις που διεξάγονται στο Βερολίνο σχετικά με την διάσκεψη για τη Λιβύη η οποία επισήμως θα ξεκινήσει στις 15:10 (ώρα Ελλάδος). αλλά ουσιαστικά αρκετά αργότερα




Όπως έγινε γνωστό στις 16:00 (ώρα Ελλάδος) ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα συναντηθεί με τον Βλαντιμίρ Πούτιν ενώ ήδη ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου συναντήθηκε με τον ομόλογό του της Ιταλίας Λουίτζι ντι Μάιο με το πρακτορείο Sputnik να κάνει λόγο και για συνάντησή του κ. Τσαβούσογλου με τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο.

Εντωμεταξύ η Άνγκελα Μέρκελ έχει ήδη υποδεχθεί τον πρόεδρο του Κονγκό Ντένις Σάσου Νγκουέσο, ο οποίος θα τεθεί επικεφαλής της Υψηλής Επιτροπής της Αφρικανικής Ένωσης για την Λιβύη.

Σε λίγη ώρα η κυρία Μέρκελ θα έχει διμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, ενώ στις 14:15 θα καλωσορίσει όλους τους συμμετέχοντες στην Διάσκεψη, η οποία θα ολοκληρωθεί με κοινή συνέντευξη Τύπου.