Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΕ ΝΕΚΡΟΣΑΚΟΥΛΕΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ... Αποστολή μονάδας ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας από το Αϊδίνι στην Ροζάβα

Με προσευχές ξεπροβοδόθηκαν μέλη των Ειδικών Δυνάμεων της Αστυνομίας (PÖH) Αιδινίου που αναχώρησαν για να αναλάβουν καθήκοντα στην β....



Με προσευχές ξεπροβοδόθηκαν μέλη των Ειδικών Δυνάμεων της Αστυνομίας (PÖH) Αιδινίου που αναχώρησαν για να αναλάβουν καθήκοντα στην β.Συρία, στην επιχείρηση Πηγή Ειρήνης που διεξάγεται κατά των οργανώσεων PΚΚ/ YPG. ISIS κ.α.




……………

Στην τελετή ξεπροβοδίσματος και κουρμπανιού που έγινε στο Παράρτημα της Διεύθυνσης Ειδικών Δυνάμεων, μιλώντας ο αστυνομικός διευθυντής Σουάτ Εκιτζί, είπε τα εξής : ¨Το κράτος μας για την επιβίωση της πατρίδας και του έθνους μας και με σκοπό να άρει τον διάδρομο της τρομοκρατίας που διαμορφωνόταν στην Β.Συρία, σχεδίασε την Επιχείρηση Πηγή Ειρήνης. Ηρωικοί συμπολεμιστές μου, αδέρφια μου πατριώτες, αυτή είναι μια πολύ ειδική αποστολή και ο Αλλάχ δεν την παραχωρεί σε όλους. Γνωρίζω πως όλοι σας είστε εθελοντές. Αυτό παλιότερα το ζήσαμε και στο Βαν.Πρώτα ο Θεός θα ξεπροβοδήσουμε τους φίλους μας προς την περιοχή των επιχειρήσεων. Ο Αλλάχ να σας ανοίγει τον δρόμο, εύχομαι να μην πάθετε τίποτε και να εκτελέσετε τα καθήκοντα σας ομαλά. Σε όλους τους φίλους μου που είναι εθελοντές σε αυτό το διακεκριμένο, ιερό και ιδιαίτερο καθήκον, εύχομαι να έχουν συνεχείς επιτυχίες. Ο Αλλάχ να βοηθά όλα τα μέλη των δυνάμεων ασφαλείας που υπηρετούν εδώ. Οι οικογένειες που αφήνετε πίσω αποτελούν το αμανάτι μας, σε κάθε θέμα θα βρισκόμαστε δίπλα τους, Να μην ανησυχείτε, καλό δρόμο να έχετε. Εύχομαι σε όλους σας να έχετε επωφελή καθήκοντα. Ο Αλλάχ να σας σκεπάζει¨.

Μετά από την ομιλία του αστυνομικού διευθυντή Εκιτζί, σφάχτηκε το κουρμπάνι και η ομάδα προσωπικού των PÖH, ξεπροβοδήθηκε με προσευχές.


https://tourkikanea.gr