Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Απόλυτη δικαίωση της ΕΛΑΣΥΝ στο θέμα με τον Λίβυο Ηγέτη Χαφτάρ

Η Ελληνική κυβέρνηση με τεράστια καθυστέρηση (που ίσως αποβεί μοιραία για τα Εθνικά μας συμφέροντα) ουσιαστικά πλησιάζει σε αυτά που η Ε...


Η Ελληνική κυβέρνηση με τεράστια καθυστέρηση (που ίσως αποβεί μοιραία για τα Εθνικά μας συμφέροντα) ουσιαστικά πλησιάζει σε αυτά που η ΕΛΑΣΥΝ λέει εδώ και 1,5 μήνα μέσω του Προέδρου της Γιάννη Λαγού.




Η μοναδική επιλογή που έχουμε σαν Ελλάδα είναι η στήριξη του Χαφτάρ που αποτελεί το σοβαρότερο όπλο απέναντι στην Τουρκία. Μια στήριξη που έπρεπε ήδη να είχαμε εκδηλώσει έμπρακτα κόβοντας κάθε επικοινωνία μεταφοράς υλικού και τζιχαντιστών από την Τουρκία πρός τη Λιβύη και οχι με λόγια του αέρα σαν τις σημερινές δηλώσεις του μασόνου Δένδια.

Εάν ο Χαφτάρ δεν στηριχτεί ΑΜΕΣΑ και ΕΜΠΡΑΚΤΑ τότε ίσως υποκύψει στις τεράστιες πιέσεις που θα δεχτεί από την παγκόσμια υπερκυβέρνηση την Κυριακή και τότε σίγουρα ΔΕΝ θα είναι αυτός υπόλογος αλλά όλες αυτές οι κυβερνήσεις (συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας) που έπρεπε (για το δικό τους συμφέρον) να τον στηρίξουν και ΔΕΝ το έκαναν στην πράξη αλλά σε… δηλώσεις!

Πριν την συσκεψη του Βερολίνου η Ελληνική κυβέρνηση πρέπει, εστω και μονομερώς, να αναγνωρίσει τον Ηγέτη Χαφτάρ σαν τον νόμιμο Κυβερνήτη της Λιβύης ώστε να του δώσει την απαραίτητη διπλωματική ισχύ που χρειάζεται για την στημένη διαπραγμάτευση της Κυριακής.

Υ.Γ. Όταν εμείς στην ΕΛΑΣΥΝ γράφαμε αυτές τις θέσεις πριν από 1,5 μήνα οι υπόλοιποι του “Πατριωτικού χώρου” είτε σιωπούσαν είτε ακόμα χειρότερα ειρωνεύονταν τον στρατάρχη Χαφτάρ και τον φιλέλληνα Αρχηγό του Πολεμικού Ναυτικού της Λιβύης, Φάρατζ. Τώρα τρέχουν αγωνιωδώς να πουν μια καλή κουβέντα για να μην φανεί εντελώς η ρηχή τους σκέψη στα σοβαρά θέματα που αντιμετωπίζει η Πατρίδα μας.

Συντονιστικό Συμβούλιο ΕΛΑΣΥΝ