Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θρήνος στα Λεχαινά: Παρέδωσαν το τελευταίο τους μάθημα και «έφυγαν» μαζί για το αιώνιο ταξίδι

Παρέδωσαν το τελευταίο τους μάθημα στους μαθητές τους το βράδυ της Κυριακής και λίγες ώρες αργότερα έφυγαν μαζί για το αιώνιο ταξίδι. Στο...


Παρέδωσαν το τελευταίο τους μάθημα στους μαθητές τους το βράδυ της Κυριακής και λίγες ώρες αργότερα έφυγαν μαζί για το αιώνιο ταξίδι.

Στο πένθος βυθίστηκαν τα Λεχαινά από τον τραγικό θάνατο που βρήκαν δύο καθηγητές που ανήκαν στο μόνιμο εκπαιδευτικό προσωπικό του Γενικού Λυκείου της περιοχής οι οποίοι ενεπλάκησαν σε τροχαίο δυστύχημα.




Πρόκειται για τον καθηγητή μαθηματικών Νίκο Ρόδη (57 ετών) και τον καθηγητή Φυσικής Δημήτρης Βασιλακόπουλος (50 ετών). Ο Νίκος Ρόδης πατέρας δύο παιδιών που σπουδάζουν ήταν καθηγητής στο ΓΕΛ εδώ και 7 χρόνια. «Σοβαρός όταν έπρεπε, με πολύ χιούμορ όμως για να μας χαλαρώνει» λέει μαθητής του που δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο άνθρωπος που το πρωί ήταν στην έδρα, απέναντί του, σήμερα δεν υπάρχει.

Ο Δημήτρης Βασιλακόπουλος 50 ετών καθηγητής φυσικής, ανήκε επίσης στο μόνιμο προσωπικό του ΓΕΛ εδώ και περίπου 15 χρόνια. Πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, αξιαγάπητος σε όλους τους μαθητές και λάτρης της μουσικής. Τον ελεύθερο χρόνο του ο Δημήτρης έπαιζε μπουζούκι και δεν ήταν λίγες φορές που τον προσκαλούσαν και τον παρακαλούσαν να παίξει μπουζούκι σε γιορτές και εκδηλώσεις.

Στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Δημήτρης εκτός του Νίκου ήταν και δύο αναπληρωτές καθηγητές που δεν τραυματίστηκαν. Πρόκειται για την Γ.Χ. φιλόλογο και τον Μ.Α. οικονομολόγο και οι δύο αναπληρωτές στο ΓΕΛ εδώ και ένα χρόνο.