Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μυτιλήνη: Τρεις Αφρικανοί στο νοσοκομείο ύστερα από επίθεση Αφγανού στη Μόρια... Σε κρίσιμη κατάσταση ο ένας...

Στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ένας 20χρονος Αφρικανός ενώ ακόμη δυο νοσηλεύονται στο νοσοκομείο στη Μυτιλήνη. Οι ...

Μυτιλήνη: Τρεις Αφρικανοί στο νοσοκομείο ύστερα από επίθεση Αφγανού στη Μόρια
Στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ένας 20χρονος Αφρικανός ενώ ακόμη δυο νοσηλεύονται στο νοσοκομείο στη Μυτιλήνη.




Οι τρεις άνδρες τραυματίστηκαν από έναν 27χρονο Αφγανό ο οποίος είχε επισκεφθεί τον καταυλισμό στη Μυτιλήνη για να δει ομοεθνείς του, που διαμένουν στις δομές.

Εκεί αποπειράθηκε να πάρει τα κινητά που είχαν οι τρεις άνδρες και όταν αντιστάθηκαν, τότε τους επιτέθηκε με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο στη Μυτιλήνη με τον 20χρονο να κινδυνεύει άμεσα η ζωή του.

Να σημειωθεί πως ο Αφρικανός διέμενε σε δομή στην πόλη της Μυτιλήνης ως μέλος ευάλωτης κατηγορίας αιτούντα άσυλο. Και αυτό γιατί είναι διασωθείς ναυαγίου βάρκας, με την οποία ήρθε τον περασμένο Ιούνιο.

Μετά από το συμβάν σημειώθηκαν συγκρούσεις μεταξύ Αφρικανών και Αφγανών το πρωί της περασμένης Παρασκευής, 3 Ιανουαρίου, έξω από το ΚΥΤ της Μόριας, οι οποίες και αντιμετωπίστηκαν από την αστυνομία με τη χρήση χημικών.