Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μακρακώμη: Ξέσπασμα για την οικογενειακή τραγωδία με το νεκρό ζευγάρι! «Η νύφη μου ζήλευε τον γιο μου»

Ο πατέρας του 49χρονου ξεσπάει στην κάμερα για την οικογενειακή τραγωδία που συγκλονίζει τη Μακρακώμη. Τι λέει για την άγνωστη ζωή του ζευγ...


Ο πατέρας του 49χρονου ξεσπάει στην κάμερα για την οικογενειακή τραγωδία που συγκλονίζει τη Μακρακώμη. Τι λέει για την άγνωστη ζωή του ζευγαριού...


Ένα 24ωρο μετά τις κηδείες του ζευγαριού, που βρέθηκε νεκρό στο σπίτι που ζούσε στη Μακρακώμη, ο πατέρας του φερόμενου ως δράστη και αυτόχειρα, μιλάει για όλους και για όλα. Στην εκπομπή “Μαζί σου Σαββατοκύριακο” με την Τατιάνα Στεφανίδου τονίζει πως ο γιος του δεν έφτασε στη δολοφονία και εμφανίζεται οργισμένος με τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι το παιδί του έφτασε στο έγκλημα, επειδή ζήλευε τη γυναίκα του.




“Η νύφη μου ήταν λίγο ζηλιάρα και γκρινιάρα. Θα σας πω ένα παράδειγμα: είχε πελάτισσα που έπαιρνε 25 τόνους ετησίως. Μια φορά έπινε καφέ με τον γιο μου στο βενζινάδικο και ήρθε η νύφη μου και την έδιωξε από το μαγαζί επειδή πίστευε ότι είχαν σχέση. Αυτοί που λένε ότι ο γιος μου έφτασε στο έγκλημα επειδή ζήλευε κάνουν έγκλημα γιατί δεν ξέρουν”.


Ο γιος μου δεν είχε κανένα πρόβλημα. Ούτε οικονομικό ούτε τίποτα. Δεν είχε λόγο να κάνει κάτι τέτοιο. Ήταν πολύ αγαπητός και πουλούσε τα διπλάσια καύσιμα από όλα τα άλλα πρατήρια. Με τη γυναίκα του ήταν αγαπημένοι. Όταν έβγαιναν έξω ήταν συνέχεια αγκαλιά. Τώρα να ερχόταν εδώ ο γιος μου και να μου έλεγε “μπαμπά εγώ το έκανα” δεν θα το πίστευα” λέει μεταξύ άλλων στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Από την αυτοψία των αστυνομικών δεν προέκυψε κανένα ίχνος παραβίασης, εκτός από το παράθυρο που έσπασε ο πατέρας με τον κλειδαρά για να μπουν μέσα στο σπίτι. Δεν εντόπισαν κανένα στοιχείο, που να δείχνει εγκληματική ενέργεια από τρίτο πρόσωπο.

Αντίθετα, όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι ο 49χρονος πυροβόλησε στο κεφάλι την κατά δύο χρόνια μεγαλύτερη σύζυγό του και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και έδωσε τέλος στη ζωή του, με τον ίδιο τρόπο.

Όλοι στη Μακρακώμη, μιλούν με τα καλύτερα λόγια για το ζευγάρι. Οι αστυνομικοί θέλουν να συλλέξουν μαρτυρίες από το στενό οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν το ζεύγος είχε προβλήματα στη σχέση του ή εάν άλλο ήταν το κίνητρο του δράστη και αυτόχειρα.

Συγγενής των θυμάτων, εξέφρασε τον προβληματισμό του για το άδοξο τέλος του ζευγαριού. «Δεν είχαν οικονομικά προβλήματα, δεν είχαν κάτι να τους προβληματίζει. Ήταν πάντα με το χαμόγελο» τονίζει ο ίδιος και σημειώνει ότι προκαλεί ερωτηματικά το γεγονός ότι ο δράστης και αυτόχειρας δεν άφησε κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτήν του την απόφαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι ήταν μαζί για περισσότερο από 20 χρόνια αλλά δεν είχαν αποκτήσει παιδιά.