Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΝΑ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ ΕΙΣΑΙ... Φοίβος Δεληβοριάς: «Ο πληθυσμός μας αλλοιώνεται από τους πρόσφυγες προς το καλύτερο»!

«Αλλοιώνεται ο πληθυσμός μας από τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, όπως είπε ένας υπουργός;» ρωτήθηκε ο Φοίβος Δεληβοριάς σε συνέντε...

Φοίβος Δεληβοριάς: Ο πληθυσμός μας αλλοιώνεται από τους πρόσφυγες προς το καλύτερο

«Αλλοιώνεται ο πληθυσμός μας από τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, όπως είπε ένας υπουργός;» ρωτήθηκε ο Φοίβος Δεληβοριάς σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών» του περασμένου Σαββατοκύριακου. «Και βέβαια, αλλά προς το καλύτερο», απάντησε ο γνωστός καλλιτέχνης.




Σύμφωνα με τον Φοίβο Δεληβοριά, «όταν ένας άνθρωπος σώζεται από τον θάνατο στη δική σου αγκαλιά, παύεις να έχεις αυτή τη μοσχαρίσια φάτσα κι αυτή την "αρχιδίσια ερημιά" που εκπέμπουν άτομα όπως ο συγκεκριμένος υπουργός. Ας μου επιτραπεί η έκφραση, είναι από στίχο σε καινούργιο μου τραγούδι.

Μια μέρα έβλεπα αυτόν τον υπουργό να μιλάει. Μετά άλλαξα κανάλι και μίλαγε ο Λιάγκας. Το βράδυ είδα στον ύπνο μου δύο γιγάντια αρχίδια που πετούσαν πάνω απ’ την πόλη. Κι έγραψα ένα τραγούδι, την "Άγρια Ορχιδέα"».

Οι δηλώσεις αυτές του κ. Δεληβοριά προκάλεσαν την αντίδραση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη. «Είναι λυπηρό και σοκαριστικό να βλέπεις τελικά τη φτήνια που έκρυβαν μέσα τους άνθρωποι που από μακρυά φάνταζαν σημαντικοί και με ποιότητα.

Αλλά η εποχή, αν έχει ένα καλό, είναι ότι έδειξε ποια ήταν η αληθινή ποιότητα που ο καθένας είχε μέσα του...εδώ του κ. Φοίβου Δεληβοριά...», έγραψε ο υπουργός σε μήνυμά του στο Twitter.