Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σέρρες: Συνελήφθησαν αλλοδαποί που διακινούσαν παράνομους μετανάστες με πολυτελή αμάξια

Στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης διακίνησης παράτυπων μεταναστών και τη σύλληψη τριών ατόμων, οδήγησε επιχείρηση, που πραγματοποι...

Σέρρες: Συνελήφθησαν αλλοδαποί που διακινούσαν παράνομους μετανάστες με πολυτελή αμάξια

Στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης διακίνησης παράτυπων μεταναστών και τη σύλληψη τριών ατόμων, οδήγησε επιχείρηση, που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών.




Ειδικότερα, συνελήφθησαν στην πόλη των Σερρών τρεις αλλοδαποί, γεωργιανής καταγωγής, ηλικίας 47, 46 και 40 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, μεταφορά παράτυπων αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας κατ’ επάγγελμα, από την οποία προέκυψε κίνδυνος ζωής και πλαστογραφία.

Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν τέσσερα πολυτελή αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού, τα οποία οι συλληφθέντες χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες μεταφορές. Λίγο νωρίτερα, οι συλληφθέντες αποβίβασαν σε περιοχή του Δήμου Βόλβης συνολικά εννέα αλλοδαπούς, οι οποίοι δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.

Σημειώνεται ότι, οι δράστες λάμβαναν μέτρα αντιπαρακολούθησης, χρησιμοποιώντας ένα εκ των κατασχεμένων αυτοκινήτων ως προπομπό, για να ελέγχει τη διαδρομή για την ύπαρξη αστυνομικών ελέγχων, καθώς επίσης τοποθετούσαν πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας στα οχήματα της διακίνησης.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.