Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ...!!! «Χτυπήσαμε στρατιωτικό εργοστάσιο στην Πόλη»...!!! Απλώνουν το Αντάρτικο σε όλα τα ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ οι Κούρδοι...!!!

Εσωτερικό πόλεμο κατά της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας ξεκίνησαν οι Σύροι Κούρδοι, και συγκεκριμένα ο βραχίονας τους με την ονομασία ...


Εσωτερικό πόλεμο κατά της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας ξεκίνησαν οι Σύροι Κούρδοι, και συγκεκριμένα ο βραχίονας τους με την ονομασία ‘Μονάδες εκδίκησης”, μετά την προ ημερών επίθεση σε τουρκικό στρατιωτικό εργοστάσιο ρουχισμού και οχημάτων στην Κωνσταντινούπολη.




Εσωτερικό πόλεμο κατά της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας ξεκίνησαν οι Σύροι Κούρδοι, και συγκεκριμένα ο αμυντικός βραχίονας τους με την ονομασία ‘Μονάδες εκδίκησης”, με ειδική ανακοίνωση, μετά την προ ημερών επίθεση σε τουρκικά στρατιωτικά εργοστάσια ρουχισμού και οχημάτων στην Κων/πολη.

Η κουρδική οργάνωση με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε ότι : Οι αντάρτες των "Μονάδων εκδίκησης" των Σύρων Κούρδων, αναλαμβάνουν την ευθύνη της πλήρους καταστροφής εργοστασίων που κατασκευάζουν στρατιωτικά οχήματα και ρούχα για τον τουρκικό στρατό κατοχής, στην περιοχή Başakşehir στην πόλη της Κωνσταντινούπολης.

Για άλλη μια φορά, όλα τα τουρκικά εργοστάσια, οι οικονομικοί πόροι, και οι χορηγοί που υποστηρίζουν τον πόλεμο εναντίον του λαού του Κουρδιστάν, παρέχοντας πάσης φύσεως στρατιωτικό υλικό, θα συνεχίσουν να είναι στόχος μας", καταλήγει η ανακοίνωση.

Το περιστατικό επιβεβαιώνει και ο τουρκικός τύπος με την αναγγελία έκρηξης σε εργοστάσια που παράγουν στρατιωτικό εξοπλισμό για τον τουρκικό στρατό στο Başakşehir, αναφέροντας όμως άλλες αιτίες.