Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ιδού το μοιραίο λάθος των Σέρβων μαφιόζων που εκτελέστηκαν εν ψυχρώ στη «Βοσκοπούλα»!

newsitΌλα πήγαιναν "ρολόι" - Ζούσαν μια... άνετη ζωή στην Ελλάδα, έπαιρναν μέτρα ασφαλείας, αλλά δολοφονήθηκαν στην Βάρη, μπροστά...


newsitΌλα πήγαιναν "ρολόι" - Ζούσαν μια... άνετη ζωή στην Ελλάδα, έπαιρναν μέτρα ασφαλείας, αλλά δολοφονήθηκαν στην Βάρη, μπροστά στα μάτια των συζύγων τους. Καρέ - καρέ οι τελευταίες κινήσεις των δύο Σέρβων, των οποίων τα κινητά κάνουν "φύλλο και φτερό" οι Αρχές. Πώς σχετίζεται περιστατικό πυροβολισμών στην Γλυφάδα με δράστες "Κροάτες" που τελικά ήταν... Σέρβοι. Το... αιματοβαμμένο και γεμάτο "κόμπους" κουβάρι που προσπαθούν να ξετυλίξουν στην Ασφάλεια για το διπλό φονικό.





Τα δυο κινητά τηλέφωνα, τα οποία και είχαν μαζί τους τα θύματα της μαφιόζικης εκτέλεσης στην ταβέρνα “Βοσκοπούλα”, στα Βλάχικα στην Βάρη, είναι δυνατόν να δώσουν σημαντικές απαντήσεις στα ερωτήματα και τις έρευνες των Αστυνομικών της Ασφάλειας.

Ήδη οι αστυνομικοί έχουν ζητήσει άρση απορρήτου τηλεφωνικών συνομιλιών και κλήσεων, προκειμένου να διαπιστώσουν αρχικά με ποια άτομα έρχονταν σ’ επαφή οι δυο Σέρβοι, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.


Στο μεταξύ διαπιστώθηκε πως τα δυο διαβατήρια που είχαν επάνω τους τα δυο θύματα την ώρα της εκτέλεσής τους στην Βάρη και είναι Κροατικά, είχαν πλαστά στοιχεία ταυτότητας και μάλιστα εξετάζεται το ενδεχόμενο τα διαβατήρια να είχαν κλαπεί, καθώς από μια πρώτη εξέταση δεν φαίνεται να είναι εξ’ ολοκλήρου πλαστά.

Το περιστατικό στην Γλυφάδα και η εκτέλεση στην Βάρη
Η υπόθεση έρχεται και “δένει”, όπως λένε ερευνητές της Ασφάλειας, με το άλλο περιστατικό που εξετάζουν παράλληλα οι αστυνομικοί και προσπαθούν να δουν εάν αυτές οι δυο ιστορίες, συνδέονται μεταξύ τους.

Έπειτα από συμπλοκή και επεισόδιο που προκλήθηκε σε μπαρ στην Γλυφάδα, είχαν συλληφθεί δυο “Κροάτες” κι ένας Σέρβος, ο οποίος στην συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Οι δυο “Κροάτες” κρατήθηκαν από τους Αστυνομικούς, καθώς είχαν στην κατοχή τους δυο πιστόλια με αποξεσμένο αριθμό παραγωγής. Τότε οι δυο συλληφθέντες είχαν δακτυλοσκοπηθεί και είχαν οδηγηθεί στο Αυτόφωρο, όπου και αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.



Τα δακτυλικά τους αποτυπώματα είχαν αποσταλεί στην Europol και μετά από λίγες μέρες είχαν φτάσει στην Ασφάλεια τα αποτελέσματα.Βάρη
Σύνδεση με Βάρη;
Έκπληκτοι οι αστυνομικοί διάβασαν στο έγγραφο τις Europol πως οι δυο… “Κροάτες” είχαν πλαστά έγγραφα και τελικά ήταν Σέρβοι και μάλιστα καταζητούμενοι για υποθέσεις ναρκωτικών και εγκληματική οργάνωση και μάλιστα στο Μαυροβούνιο.

Έκτοτε τα ίχνη των δυο ανδρών χάθηκαν, παρά το γεγονός πως θα έπρεπε να δίνουν το παρών στο Τμήμα της περιοχής που διέμεναν, εν προκειμένω στην Γλυφάδα.






Πλέον και έπειτα από τις εξελίξεις με την διπλή εκτέλεση των Σέρβων Μαφιόζων, οι ερευνητές της Ασφάλειας ανοίγουν εκ νέου το φάκελο της υπόθεσης στην Γλυφάδα, καθώς εξετάζουν το ενδεχόμενο οι δυο Κροάτες που τελικά ήταν Σέρβοι καταζητούμενοι, να ήταν οι άνθρωποι, που είτε παρακολούθησαν τις δυο συζύγους των θυμάτων στην Βάρη, είτε είχαν έλθει στην Ελλάδα με σκοπό να “ξετρυπώσουν” τους δυο Σέρβους, που άνηκαν σε αντίπαλες συμμορίες.

Το λάθος των θυμάτων στην Βάρη
Τα δυο θύματα μπορεί να έπαιρναν μέτρα ασφαλείας και να ζούσαν μια ήσυχη ζωή στην Αθήνα, για να μην δίνουν στόχο, πλην όμως δεν απέφυγαν το λάθος και αυτό δεν ήταν άλλο από την συχνή τους παρουσία στην ταβέρνα “Βοσκοπούλα”, όπου ήταν γνωστοί ως οι “Σέρβοι”.

Μάλιστα όταν πήγαιναν στην συγκεκριμένη ταβέρνα στην Βάρη – αρκετά συχνά, τουλάχιστον δυο φορές την εβδομάδα – οι σερβιτόροι τους γνώριζαν και όταν τους έβλεπαν στην είσοδο, η επωδός ήταν: “…ετοιμάστε το τραπέζι των Σέρβων”.

Μάλιστα τα θύματα είχαν συγκεκριμένο τραπέζι που κάθονταν και φαίνεται πως οι τέσσερις επαγγελματίες εκτελεστές γνώριζαν τα πάντα, πιθανώς από τις παρακολουθήσεις που είχαν πραγματοποιήσει στην Βάρη.

Στο μεταξύ και οι δυο σύζυγοι των θυμάτων, που άλλωστε ήταν παρούσες στην εκτέλεση, έδωσαν αντίστοιχες καταθέσεις στους Αστυνομικούς, όπου όπως έχει γίνει γνωστό είπαν πως δεν είδαν, δεν ξέρουν, δεν θυμούνται, ούτε το πού διέμεναν με τους συζύγους τους.

Ωστόσο, η τραυματισμένη γυναίκα που νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο, με τραύμα από σφαίρα στον μηρό, γνώριζε πως ο σύζυγός της ήταν καταζητούμενος, δεν γνώριζε όμως σε τι ήταν μπλεγμένος, ή τουλάχιστον αυτό υποστήριξε στους ερευνητές του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Το διπλό φονικό στην Βάρη και ο γνωστός επιχειρηματίας με διασυνδέσεις
Στο μεταξύ και όπως αποκαλύπτεται από την Σερβία, ο Ιγκόρ Ντέντοβιτς ο πρώτος των θυμάτων, ήταν ένας εκ των ισχυρών επιχειρηματιών στο τουριστικό θέρετρο του Κότορ, στο Μαυροβούνιο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Ι. Ντέντοβιτς διαθέτει δυο μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες στο τουριστικό θέρετρο και πάνω από 40 ακίνητα στην ευρύτερη περιοχή.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πηγές πληροφορήσεις, όλα αυτά φαίνεται να τα είχε δημιουργήσει από το εμπόριο κοκαΐνης και “ξέπλενε” τα χρήματα στην αγορά ακινήτων και επιχειρήσεων πριν τελικά δολοφονηθεί εν ψυχρώ στην Βάρη…

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου.