Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τον επόμενο Νοέμβριο... Έρχεται ο Τραμπ στην Ελλάδα...! Δεκτή η πρόσκληση Μητσοτάκη από τον Αμερικανό Πρόεδρο...

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στον Λευκό Οίκο ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης απηύθυνε επίσημη πρόσκληση στον Αμερικανό πρόεδ...


Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στον Λευκό Οίκο ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης απηύθυνε επίσημη πρόσκληση στον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ να επισκεφθεί την Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ντόναλντ Τραμπ απάντησε θετικά στην πρόσκληση Μητσοτάκη και τώρα μένει να βρεθεί η σχετική ημερομηνία στο πρόγραμμα του Αμερικανού προέδρου.




Το πιθανότερο είναι να έρθει στην Ελλάδα μετά τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ που θα γίνουν στις 3 Νοεμβρίου.

Αν τις κερδίσει, θα έρθει ως εν ενεργεία πρόεδρος. Αν τις χάσει θα έρθει όπως ο… Μπαράκ Ομπάμα το 2016, ως απερχόμενος δηλαδή.

Βέβαια, πρέπει να σημειωθεί πως για να γίνει πραγματικότητα η επίσκεψη του Ντόναλντ Τραμπ στην Ελλάδα, θα πρέπει (επισήμως) να του απευθύνει την πρόσκληση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Μάλλον ο Τραμπ από την στιγμή που είδε το ενδιαφέρον της χώρας μας για τα F-35 άλλαξε άποψη και μας βλέπει θετικά. Μην ξεχνάμε πως πρώτα σκέφτεται ως επιχειρηματίας και μετά ως πολιτικός.

Βέβαια το καλύτερο σενάριο θα ήταν να ερχόταν αυτό το χρονικό διάστημα στην χώρα μας, την στιγμή δηλαδή που η Τουρκία προκαλεί σε Αιγαίο και Α. Μεσόγειο. Το μήνυμα που θα περνούσε πράγματι θα ήταν ηχηρό.