Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΟΣ... Είναιη στιγμή που εκτοξεύονται οι Ιρανικοί Πύραυλοι κατά των Αμερικανικών Βάσεων...!!! ΒΙΝΤΕΟ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχουν καταστραφεί στη βάση al Asad τρία στρατιωτικά ελικόπτερα και τρία στρατιωτικά οχήματα, ενώ γίνε...


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχουν καταστραφεί στη βάση al Asad τρία στρατιωτικά ελικόπτερα και τρία στρατιωτικά οχήματα, ενώ γίνεται καταμέτρηση για τυχόν ανθρώπινες απώλειες. Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN, υπάρχουν θύματα, αλλά δεν διευκρινίζεται αν είναι νεκροί ή τραυματίες, ενώ το αμερικανικό Μέσο κάνει λόγο για Ιρακινούς που έχουν πληγεί και όχι Αμερικανούς στρατιώτες.






Η πρώτη επίθεση πραγματοποιήθηκε στην αεροπορική βάση al Asad, όπου υπάρχουν κατοικίες Αμερικανών στρατιωτών και η δεύτερη στη βάση της Irbil. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Irbil έπεσαν δύο πύραυλοι, ο ένας εντός της περιμέτρου του διεθνούς αεροδρομίου και ο δεύτερος σε περιοχή 33 χιλιόμετρα δυτικά της πόλης.

Σύμφωνα με το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων, Tansim, επιβεβαιώθηκε με λίγα λεπτά διαφορά και δεύτερο κύμα επιθέσεων με βαλλιστικούς πυραύλους από το έδαφος του Ιράν στην αμερικανική βάση al asad, ενώ το Πεντάγωνο προσπαθεί να εκτιμήσει τις ζημιές στις εγκαταστάσεις και τις τυχόν απώλειες.

Ακολουθεί βίντεο από τα σιλό της εκτόξευσης των ιρανικών βαλλιστικών πυραύλων ...