Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Βόμβα» στο παλάτι: Ο Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ αποσύρονται από τα βασιλικά τους καθήκοντα

Σαν βόμβα έσκασε στο παλάτι του Μπάκιγχαμ και σε όλη τη Βρετανία, η ανακοίνωση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ ότι αποσύρονται από τ...


Σαν βόμβα έσκασε στο παλάτι του Μπάκιγχαμ και σε όλη τη Βρετανία, η ανακοίνωση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ ότι αποσύρονται από τα βασιλικά τους καθήκοντα!






Την απόφαση, ανακοίνωσαν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ στον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram, όπου δημοσιοποιούν την πρόθεσή τους να εργαστούν για να είναι «οικονομικά ανεξάρτητοι» όπως λένε. Προαναγγέλλουν δε ότι θα μοιράζουν τον χρόνο τους μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και Βόρειας Αμερικής. Διαβεβαιώνουν πάντως ότι στηρίζουν τη βασίλισσα Ελισάβετ.
Η ανακοίνωση της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι
«Μετά από πολλούς μήνες προβληματισμού και εσωτερικών συζητήσεων, επιλέξαμε να προβούμε σε μια μετάβαση φέτος, θέλοντας να επιτύχουμε έναν προοδευτικό νέο ρόλο μέσα σε αυτό το θεσμικό όργανο» αναφέρεται στην ανακοίνωση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.


«Σκοπεύουμε να κάνουμε πίσω ως «ανώτερα» μέλη της Βασιλικής Οικογένειας και να εργαστούμε για να είμαστε οικονομικά ανεξάρτητοι, ενώ συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε πλήρως την Αυτού Μεγαλειότητα, τη Βασίλισσα. Με την ενθάρρυνση σας, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, αισθανόμαστε προετοιμασμένοι να κάνουμε αυτήν την αλλαγή» σημειώνουν επιπλέον ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ.

«Τώρα σχεδιάζουμε να μοιράσουμε τον χρόνο μας μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και της Βόρειας Αμερικής, και θα εξακολουθούμε να είμαστε πιστοί στο καθήκον μας στην Βασίλισσα, την Κοινοπολιτεία και όσους οργανισμούς βρίσκονται υπό τη στήριξή μας» συνεχίζουν.
Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι αναφέρουν πως σκοπεύουν να μοιράσουν την καθημερινότητά τους μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και Αμερικής. «Αυτή η γεωγραφική ισορροπία θα μας επιτρέψει να αναθρέψουμε τον γιο μας με σεβασμό στην βασιλική παράδοση στην οποία γεννήθηκε, ενώ θα προσφέρουμε στην οικογένειά μας τον χώρο ώστε να επικεντρωθεί στο επόμενο βήμα, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας μιας φιλανθρωπικής οργάνωσης» σημειώνουν.
«Προσβλέπουμε στην δημοσιοποίηση περισσότερων λεπτομερειών αυτού του συναρπαστικού νέου βήματος, την ώρα που συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε με την αυτού Μεγαλειότης την Βασίλισσα, τον Πρίγκιπα της Ουαλίας, τον Δούκα του Κέιμπριτζ και όλα τα εμπλεκόμενα μέρη. Ως τότε, παρακαλώ αποδεχτείτε τις ευχαριστίες μας για την συνεχή στήριξη» είναι η τελευταία φράση στην μακροσκελή ανακοίνωση της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι.

Η ανακοίνωση μετά την πρώτη δημόσια εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι
Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση για το 2020 και ύστερα από πολύ πολύ καιρό, έκανε χθες η Μέγκαν Μαρκλ. Η Μέγκαν Μαρκλ μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι επισκέφθηκαν την Υπατη Αρμοστή του Καναδά στο Λονδίνο προκειμένου να την ευχαριστήσουν για την 6 εβδομάδων φιλοξενία τους στον Καναδά.
Σε μια κίνηση που χαρακτηρίστηκε από τους γνωρίζοντες το βασιλικό εθιμοτυπικό ανήκουστη, καθώς δεν έχει ξαναγίνει κάποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας να κάνει επίσημη επίσκεψη ενώ βρίσκεται σε ιδιωτικές διακοπές, Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι θέλησαν χθες να εκδηλώσουν δημόσια την αγάπη τους για τον Καναδά και τον καναδικό λαό που τους φιλοξένησε.