Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ντάρκο Κοβάσεβιτς: Τι βλέπουν οι Αρχές πίσω από την επίθεση στον ποδοσφαιριστή

Χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε η έρευνα των αστυνομικών για την ανεύρεση κάποιου κάλυκα ή βολίδας στο σημείο όπου ο δράστης πυροβόλησε τον π...


Χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε η έρευνα των αστυνομικών για την ανεύρεση κάποιου κάλυκα ή βολίδας στο σημείο όπου ο δράστης πυροβόλησε τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Ντάρκο Κοβάσεβιτς το βράδυ της Τρίτης.
Η ενέδρα θανάτου στον πρώην ποδοσφαιριστή είχε στηθεί εξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα. Ο άντρας που είχε αναλάβει την επίθεση εναντίον του πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού οδήγησε μέχρι την οδό Ελπίδος στην Γλυφάδα. Εκεί, περίμενε μέσα στο κλεμμένο – όπως όλα δείχνουν από τις μέχρι στιγμής έρευνες των Αρχών – Smart, τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς να επιστρέψει. Όταν εκείνος γύρισε, βγήκε από το αυτοκίνητο, τον πλησίασε, σήκωσε το όπλο και πυροβόλησε.




Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς γονάτισε προκειμένου να αποφύγει τον πυροβολισμό, ωστόσο από την πτώση του τραυματίστηκε ελαφρά στο γόνατο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Το αυτοκίνητο του δράστη ή των δραστών (ένα smart) βρέθηκε αργότερα καμένο στον περιφερειακό του αεροδρομίου στο γκολφ της Γλυφάδας, ενώ μέσα σ’ αυτό εντοπίστηκε και ένα πιστόλι που κατά πάσα πιθανότητα είναι το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση.

«Είδα έναν άντρα να κατεβαίνει από ένα αυτοκίνητο με προτεταμένο το όπλο και να έρχεται προς το μέρος μου. Ενστικτωδώς έσκυψα δεξιά και τότε αυτός με πυροβόλησε. Αμέσως μετά έτρεξε, μπήκε στο όχημα και εξαφανίστηκε» ανέφερε ο Κοβάσεβιτς στους αστυνομικούς.

Από την πρώτη στιγμή, ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς ξεκαθάρισε στους αστυνομικούς ότι δεν έχει εχθρούς, κάτι που δυσκολεύει τις Αρχές να βγάλουν ένα ασφαλές συμπέρασμα.

Την ίδια ώρα, τα εγκληματολογικά της ΕΛΑΣ εξετάζονται από νωρίς το πρωί τα τμήματα του όπλου που άφησε ο δράστης στο καμένο αυτοκίνητο εγώ ήδη άντρες της ασφαλείας έχουν μαζέψει και εξετάζουν βιντεοληπτικό υλικό από δρόμους περιμετρικά της πολυκατοικίας που μένει ο πρώην ποδοσφαιριστής.

Στόχος είναι να βρουν τη διαδρομή του Smart και να καταφέρουν να ρίξουν φως στο μυστήριο. Ακόμη, οι αστυνομικοί είναι σίγουροι ότι υπήρχε ένας ή παραπάνω συνεργοί, ο οποίοι φυγάδευσαν τον δράστη από το σημείο που έκαψε το αυτοκίνητο.

Τα ερωτήματα της ΕΛ.ΑΣ.

Την ίδια στιγμή δυο ερωτήματα απασχολούν την ΕΛ.ΑΣ σχετικά με την επίθεση και τον τρόπο που έδρασαν οι δράστες.

Το πρώτο είναι γιατί άφησαν μέσα στο Smart μέρη του όπλου και δεν τα πήραν μαζί τους και το δεύτερο είναι γιατί οι πινακίδες του Smart δεν έχουν δηλωθεί ως κλεμμένες, ενώ όπως προκύπτει από την έρευνα είναι κλεμμένες.