Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αλλόκοτο βίντεο με τον Κιμ και τις στρατιωτίνες του να τραγουδούν και να χορεύουν

Ένα αν μη τι άλλο αλλόκοτο βίντεο βορειοκορεατικής προπαγάνδας κάνει το γύρο του κόσμου με στρατιωτίνες να τραγουδούν και να χορεύουν μπροσ...


Ένα αν μη τι άλλο αλλόκοτο βίντεο βορειοκορεατικής προπαγάνδας κάνει το γύρο του κόσμου με στρατιωτίνες να τραγουδούν και να χορεύουν μπροστά στον Κιμ Γιονγκ Ουν συνοδευόμενες από τρεις μουσικούς που παίζουν κιθάρα, ντραμς και ακορντεόν.






Στις προπαγανδιστικές εικόνες διακρίνεται ο Κιμ να παρακολουθεί ανέκφραστος την παράσταση από ένα γραφείο σ’ ένα μακρύ, στενό δωμάτιο και ενώ στην αρχή δείχνει να μην είναι σίγουρος τι πρέπει να σκεφτεί, στο τέλος ξεσπά σε χειροκροτήματα.


Οι αλλόκοτες σκηνές αποτελούν τμήμα ενός ντοκιμαντέρ διάρκειας περίπου δυόμιση ωρών για τα πεπραγμένα του Κιμ Γιονγκ Ουν τον περασμένο χρόνο.


Αλλά και στιγμιότυπα με τον Κιμ να επιθεωρεί σχεδόν τα πάντα, από μπολ με σούπα μέχρι μπανιέρες. Κάποια στιγμή ο Κιμ μπαίνει στο γυμναστήριο ενός σχολείου, όπου γίνεται δεκτός με ζητωκραυγές από εκατοντάδες παιδιά, με τα οποία αργότερα ποζάρει για μια ομαδική φωτογραφία. Ορισμένα από τα παιδιά διακρίνονται να σκουπίζουν τα δάκρυα από τα μάτια τους συγκινημένα που βρέθηκαν τόσο κοντά στον «λαοπρόβλητο» ηγέτη του προσωποπαγούς κράτους.

Ένα άλλο απόσπασμα δείχνει τον Κιμ να προσπαθεί να συζητήσει με αξιωματούχους πάνω σ’ ένα σκάφος που σκίζει τα κύματα και με τον άνεμο να μαστιγώνει το πρόσωπό του.