Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νεαρός τρομοκρατεί γυναίκες στη Λαμία - Ο επίδοξος «δράκος» τις παρενοχλεί σεξουαλικά

Ένας νεαρός, ηλικίας 22-25 ετών, αδύνατος με ύψος 1,75 περίπου, ο οποίος κυκλοφορεί με ένα χακί μπουφάν, φοράει κουκούλα και έχει τα χέρια ...


Ένας νεαρός, ηλικίας 22-25 ετών, αδύνατος με ύψος 1,75 περίπου, ο οποίος κυκλοφορεί με ένα χακί μπουφάν, φοράει κουκούλα και έχει τα χέρια στις τσέπες παρενοχλεί σεξουαλικά γυναίκες στη Λαμία.




Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το τελευταίο 15μερο έχει κάνει τουλάχιστον δυο επιθέσεις σε κοπέλες, που επέστρεφαν από διασκέδαση μόνες τους στο σπίτι, νυχτερινές ώρες. Και οι δυο έγιναν Σάββατο βράδυ.


Στη μια περίπτωση ο «σάτυρος» περίμενε στην πλατεία Λαού και ακολούθησε τη νεαρή γυναίκα προς την οδό Όθωνος. Αρχικά άρχισε λεκτικά να ζητά επίμονα διάφορα πράγματα και στη συνέχεια μόλις βρήκε ευκαιρία άρχισε να την πιάνει σε διάφορα σημεία του σώματός της. Η κοπέλα τον απώθησε και κάλεσε σε βοήθεια, ενώ για καλή της τύχη εκείνη την ώρα εμφανίστηκε και μια άλλη νεαρή γυναίκα και έτσι ο νεαρός εγκατέλειψε την προσπάθεια.

Σε άλλη περίπτωση ακολούθησε το υποψήφιο «θύμα» από την πλατεία Ελευθερίας στην οδό Σκληβανιώτη και στο ύψος της οδού Μακροπούλου έκανε την επίθεση. Ευτυχώς και σε αυτή την περίπτωση περνούσε κάποιο αυτοκίνητο που τον έκανε να τραπεί σε φυγή.

Για τις επιθέσεις έχει ενημερωθεί και η αστυνομία, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι με τον ίδιο τρόπο έχει παρενοχλήσει κι άλλες κοπέλες, που όμως δεν έχουν καταγγείλει τις επιθέσεις στην αστυνομία, ώστε να έχουν καταγραφεί ως συμβάντα.