Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Λεβέντης ο Άγιος Χίου: «Αυτά τα νερά είναι δικά μας», βροντοφώναξε στον Αγιασμό κι αμέσως έψαλε τον Εθνικό μας Ύμνο!.. (βίντεο)

Άστραψε και βρόντηξε ο Μητροπολίτης Χίου Μάρκος κατά τον Καθαγιασμό των υδάτων στον Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Βικτώρων, αναφερόμενος στις ...

Άστραψε και βρόντηξε ο Μητροπολίτης Χίου Μάρκος κατά τον Καθαγιασμό των υδάτων στον Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Βικτώρων, αναφερόμενος στις συνεχείς αμφισβητήσεις και στην τουρκική προκλητικότητα των ημερών με επίκεντρο τη Χίο και τις Οινούσσες.






Σήμερα καθαγιάσαμε τα ύδατα παρά τον καιρό για χάρη των αδελφών μας, για χάρη των παιδιών μας, που ταξιδεύουν με δυσμενείς καιρικές συνθήκες για να συντηρήσουν τη χιώτικη οικογένειά τους. Για όλους αυτούς, η λίγη βροχούλα που πήραμε χαλάλι τους.

Και ρίξαμε τον Σταυρό για έναν ακόμη λόγο. Για να απαντήσουμε στον γείτονά μας ότι ούτε οι καιρικές συνθήκες, ούτε καμία άλλη δύναμη δεν μπορεί να μας εμποδίσει από το να λέμε ότι τα νερά αυτά είναι δικά μας», ανέφερε παρουσία των αρχών του νησιού.

Στο τέλος ο Μητροπολίτης έψαλλε τον Εθνικό μας Ύμνο τρομάζοντας φίλους και Εχθρούς…Να μας ζήσης Δέσποτα