Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φρίκη: Τον σκότωσε και έφαγε τα γεννητικά του όργανα - Η συνωνυμία του θύματος με διάσημο ηθοποιό

Ένας άνδρας από το Μίσιγκαν των ΗΠΑ, δολοφονήθηκε και τεμαχίστηκε από τον άνδρα με τον οποίον είχε ραντεβού μέσω της εφαρμογής ραντεβού Gr...



Ένας άνδρας από το Μίσιγκαν των ΗΠΑ, δολοφονήθηκε και τεμαχίστηκε από τον άνδρα με τον οποίον είχε ραντεβού μέσω της εφαρμογής ραντεβού Grindr.

Η ιστορία του άτυχου Κέβιν Μπέικον έχει προκαλέσει σοκ και για την σκληρότητα της δολοφονίας αλλά και λόγω της συνωνυμίας του με τον διάσημο ηθοποιό.




Ο 25χρονος κομμωτής συνάντησε τον μελλοντικό του δολοφόνο, Mark Latunski, την παραμονή των Χριστουγέννων, μετά την επικοινωνία τους στην εφαρμογή, όπως αναφέρει το Michigan Live.

Η οικογένεια του 25χρονου άρχισε να ανησυχεί όταν δεν εμφανίστηκε για το χριστουγεννιάτικο πρωινό, που συνήθιζαν να οργανώνουν κάθε χρονιά.

Οι αστυνομικοί βρήκαν το αυτοκίνητό του σε ένα πάρκινγκ και έπειτα από έρευνες ταυτοποίησαν το τελευταίο μέρος που βρέθηκε, που ήταν το σπίτι του Latunski.

Μέσα στο σπίτι, η αστυνομία βρήκε το σώμα του Μπέικον να κρέμεται από το ταβάνι με ένα σχοινί τυλιγμένο στους αστραγάλους του.

Ο Latunski ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε τον άνδρα μαχαιρώνοντάς τον στην πλάτη και στη συνέχεια κόβοντας τον λαιμό του.

Σύμφωνα με το WILX ο δράστης έκοψε τα γεννητικά του όργανα και μετά τα έφαγε.

Ο διάσημος ηθοποιός Κέβιν Μπέικον έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram σχετικά με τη δολοφονία.