Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αναβολές μέχρι να παγώσει η κόλαση... Για τέταρτη φορά δεν έγινε η δίκη του Ιβάν Σαββίδη για την εισβολή με όπλο

Για ακόμη μία φορά, και συγκεκριμένα για τέταρτη, πήρε αναβολή η δικαστική εκκρεμότητα του Ιβάν Σαββίδη για την εισβολή του με όπλο στ...

Αναβλήθηκε για τέταρτη φορά η δίκη του Ιβάν Σαββίδη για την εισβολή με όπλο

Για ακόμη μία φορά, και συγκεκριμένα για τέταρτη, πήρε αναβολή η δικαστική εκκρεμότητα του Ιβάν Σαββίδη για την εισβολή του με όπλο στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.






Έπειτα από τρεις αναβολές, η υπόθεση (που αφορά παραβάσεις του αθλητικού νόμου και κατηγορούμενοι είναι επίσης ο τότε αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ και έξι άτομα της προσωπικής φρουράς του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ) ήταν προγραμματισμένη να εκδικαστεί σήμερα.

Ωστόσο οι δικηγόροι των κατηγορούμενων δήλωσαν κώλυμα (με την αιτιολογία ότι βρίσκονται στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για την εκδίκαση της υπόθεσης με την Ξάνθη) και ζήτησαν εκ νέου αναβολή.

Ένα αίτημα που έκανε δεκτό το δικαστήριο, ορίζοντας νέα δικάσιμο για την υπόθεση στις 16 Οκτωβρίου.

Θυμίζεται πως για τα συγκεκριμένα συμβάντα αθλητική δικαιοσύνη έχει επιβάλει στον Ιβάν Σαββίδη απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για τρία χρόνια και πρόστιμο 100.000 ευρώ, ενώ στον Λούμπος Μίχελ απαγόρευση εισόδου για τρεις μήνες και πρόστιμο 15.000 ευρώ.