Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Λεωφορεία: Τα δρομολόγια του τρόμου στη Δυτική Αττική - ΒΙΝΤΕΟ

Απανωτά κρούσματα παραβατικών συμπεριφορών, χαμένα δρομολόγια και μια κατάσταση που παραμένει ίδια κι απαράλλαχτη βιώνουν και καταγγέλλουν ...


Απανωτά κρούσματα παραβατικών συμπεριφορών, χαμένα δρομολόγια και μια κατάσταση που παραμένει ίδια κι απαράλλαχτη βιώνουν και καταγγέλλουν συνάμα επιβάτες των γραμμών του «τρόμου» του ΟΑΣΑ που μένουν στη Δυτική Αττική. Το Open TV επιβιβάστηκε σε ένα από τα δρομολόγια του «τρόμου», συνομίλησε με εκπρόσωπο του συνδικάτου των εργαζομένων, αλλά και με επιβάτες που του παρουσίασαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά.




Ο δημοσιογράφος του Ανοιχτού Καναλιού, Φάνης Καραμπατσάκης, πήρε τη γραμμή 735 που ξεκινά από το Μενίδι και μέσω Ζεφυρίου, Καματερού και Αγίων Αναργύρων καταλήγει στα Κάτω Πατήσια. Αυτά τα δρομολόγια είναι επικίνδυνα για εμάς, λέει ο οργανωτικός γραμματέας του συνδικάτου, Φώτης Νικολακόπουλος και προσθέτει: «Αντιμετωπίζουμε πολλές παραβατικές συμπεριφορές, επιθέσεις, επεισόδια μεταξύ επιβατών. Ζητάμε καλύτερη αστυνόμευση για να κάνουμε πιο σωστά τη δουλειά μας». Αναφερόμενος στα «δρομολόγια του τρόμου» τόνισε ότι μεταξύ αυτών είναι «το 735, το Α10, το Β12».

Οι επιβάτες, εκτός από την καταγγελία τους ότι «δεν το παίρνουμε όταν πέσει η νύχτα και μετά τις 7:00 το απόγευμα» εξέφρασαν τα παράπονά τους για τα «κομμένα» δρομολόγια. «Πρώτο και κύριο είναι τα κομμένα δρομολόγια. Κόβουν δρομολόγια και στάσεις, λέει η κ. Μαριάννα και προσθέτει «Φοβάσαι μετά τις 7:00 να μπεις στο λεωφορείο. Δεν μπορείς να κυκλοφορείς με το λεωφορείο. Γίνονται πολλά...»



Αλλη μία επιβάτις τονίζει ότι «Δεν έχει τακτικά δρομολόγια, κόβονται τα δρομολόγια και μπορεί να περιμένεις από τις 6:15 και να έρθει το επόμενο δρομολόγιο στις 7:10» λέει με το ρολόι να δείχνει 6:15 το πρωί...